no to ma poser...ja ze tu zas niekto rozobera akym rytmom ma hrat nejaku pesnicku a tu toto neveril som ze by tento clovek mohol mat niekedy svoju vlastnu temu medzi hendrixom, pagom a podobnymi ludmi ale nedajte sa rusit mojim citovym vylevom
no to ma poser...ja ze tu zas niekto rozobera akym rytmom ma hrat nejaku pesnicku a tu toto neveril som ze by tento clovek mohol mat niekedy svoju vlastnu temu medzi hendrixom, pagom a podobnymi ludmi ale nedajte sa rusit mojim citovym vylevom
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
Ak sa nemýlim tak táto téme není o tom debilovi ,ale o rytmuse pri hraní na gitaru.
Ja tu hodím dve videá, len tak "FOR FUN" a vy dievčatká sa idete hneď roztrhať aký som voči nemu zaujatý.
Mne sa aj tak najviac páči ako ho voľajú v telke pán Rytmus to je pre mňa tak ironické, že sa vždy rozosmejem.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Rytmus je phán nekecaj, žiadna irónia v tom nie je, neviem pokiaľ to dosiahol sám kde je tak klobúk dole, ale je jasne počuť vývoj v jeho nahrávkach a robí teraz už kvalitné veci, ale počul som aj také, že za jeho trade markom stojí istá záujmová skupina a oni pomohli s konkurenciuo ktorá mohla byť ešte lepšia ako on, ale ťažko povedať čo je na tom pravdy.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Aby som to objasnil, je mi viacmenej ukradnutý i keď je jasné, že dokázal toho veľa. Ale pomenovanie pán je veľmi smiešne, ak si človek uvedomí, že je len postavičkou, bábkou za ktorú ťahajú nitky nejakí producenti alebo niekto kto vyštudoval nejakú psychológiu marketingu alebo niečo podobné. On si sám sebe nie je pánom, má prachy a je rád, že je rád. A všetko čo vie odkukal od američanov, ešte aj motívy si "požičiava". + prvý krát keď som to začal pozorovať bolo v tej všeobecne obľúbenej súťaži keď jeden účastník hviezdnej roty mu bol oznámiť slušne, že do poroty nepatrí a nezabudol mu 10krát minimálne povedať "pán Rytmus" neviem ako vy, ale ak chcem niekoho uraziť tak ho nebudem oslovovať pán + prezývka. Celé mi to prijde smiešne. =) Ale je to fenomén.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
nie práveže on nemá producenta ako kristína a tak pokiaľ viem, to s tým pán a prezývka to je pravda to je hovadina.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)