vidite z coho vsetkeho sa da spravit sranda na zvukovej skuskehttp://www.youtube.com/watch?v=P-pPW...eature=related
vidite z coho vsetkeho sa da spravit sranda na zvukovej skuskehttp://www.youtube.com/watch?v=P-pPW...eature=related
Rytmusova sláva sa zakladá len na pózach aký je "pán" a tým že sa snaží byť čo najkontroverznejší, všetkým dokola ponadáva nech sa o ňom čo najviac rozpráva a to je jeho sláva...ináč by si ten jeho odpad nik nekupoval a dávno by sa na neho zabudlo...Kedysi rozprával že on je nekomerčný alebo niečo v tom zmysle a dnes? Superstár...
Darmo na to dávate zlé reputačky, že ste zakomplexovaní punkáči, to nezmení fakty, v poslednom čase sa tu objavujú aj celkom fajn nahrávky, sic, rust2dust celá produkcia 999studia je super, ale toto jedno že bolo skorej druhé, že sa to presadilo aj na trhu ako najpredávanejší album, určite sa viac hanbím za všeliaké alternatívne veci, ktoré sú skorej preto alternatívne, lebo to normálne zahrať neviem tak to nazvem alternatíva a môžem tam hrať čo chcem a tie punkáčske všeliaké nepočúvatelné veci, ale raz keď je niekto obmedzený a povie že hiphop nemôže mať úroveň tak holt to nevysvetlíš...
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
v tomto plne súhlasím s Karolom..
(p.s. Karči ale existujú aj dobré punkové veci)
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
To mi je jasné že existujú, ale neviem na slovensku som ešte nepočul z tejto oblasti takú produkciu čo by som povedal že super klobúk dole.
Ale na svete sú aj z z punku super veci![]()
Je to vec názoru ak sa to niekomu páči beriem ale mne takáto hudba absolutne nič nehovorí....
Vypočul sisi to aspoň, alebo si dokázal naslepo o tom vydedukovať toto čo tu píšeš?
Ja osobne to tiež nepočúvam, ale vypočul som si to a určite to je kvalitné, ale nie je to môj šálok kávy, ale nebudem zato písať hovadiny o tom ako zaškatuľkovaný...
Vypočul som si to a proste ako možno kvalita nahrávky jena super úrovn atď...Proste ma to neoslovilo niak či hudba či texty....
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)