Hmmm...zaujímavé. Podaktorí si tu vygooglili prvoplánové, neaktuálne a tvrdo nedokonalé poučky, ktoré redukujú svet hudby z 50 000 km kubických na 12 centimetrov štvorcových. Prepáčte, ale ja som nepočul ešte jedinú skladbu od Rytmusa, v ktorej by nebol rytmus, harmónia alebo melódia. Že to nie je ,,melódia, aku majú moje obľúbené piesne", to je iná vec. Ale fajn, dozvedel som sa, že:
gregoriánsky chorál nie je hudba (chýba rytmus), perkusívna etnická hudba z celého sveta nie je hudba (chýba melódia a harmónia), celá jednohlasná ľudová hudba z celého sveta nie je hudba (chýba harmónia a častokrát aj rytmus), veľká časť vážnej hudby 20. st. nie je hudba...
A už len čakám, kedy nejaký pseudovzdelanec vyskočí s tým, že v riffoch Jimmyho Pagea sú paralelné kvinty a oktávy, tudíž je to hudba zlá, chybná a nehodnotná
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
Tak tuto máte ukážku toho "umelca" ako nás reprezentoval v New Yorku, a ešte toto debilné video zavesil na web. V pozadí je vidieť aj tých jeho pudlíkov, ktorí sa smejú na každom jeho "inteligentnom" vtipe, ktorý vypustí z huby. Nehovorím že Michael Jackson bol svätý, ale dokázal toho 1000(a ešte veľa núl) krát viac ako Rytmus. A Jacksonova hudba sa dá počúvať.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=2RoI6sGCvEE&feature=channel[/ame]
prípadne toto inteligentné video (nič proti nemu ale je chujko):
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=0WUroSeDkH4&NR=1[/ame]
Last edited by david; 11.05.2010 at 18:14.
Ale ved o to tu nejde. V tomto sa 100% zhodneme. To vsak nema s tym, ci je to hudba, nic spolocne. Ved aj hudba moze byt ''dobra'' aj ''zla'', nie? A nie je to len v tom hiphope, ale vsade. Je uplne jedno, ci si vezmes hiphop, metal, bebop, country, soukous, mbalax, rai, motown, barokovu hudbu alebo co len chces, vsade najdes idiotov aj ich protiklady.
Tie videa vôbec nič nedokazuju. Dnešne videá zo školy sú 100x horšie. A povedzme si kto nenadáva? Ak ta to až tak rajcuje tak prosím ale to nemení nič na tom že prečo by mal byť ch*j len preto. A ten jeho názor na toho "šampóna" v metre.. Tak to môžem prirovnať k tvojmu názoru na Rytmusa. Neviem prečo si voči nemu taky zaujaty.
pokial fakt vidis rozdiel len v tom ci su v texte nadavky alebo nie, tak ti gratulujem, si stastny clovek. (ber to rozumne, s davkou humoru)
Instruments:
Klavír Scholze Warnsdorf w/ Renner® Action
Squier by Fender Classic Vibe 60's Stratocaster w/ GHS Boomers .010-.046
Ibanez V72 acoustic guitar w/ D'addario EZ900 .010-.050
Accessories:
Fender Platinum Premium el. guitar cable (12ft)
GHS FastFret
Dunlop GripGator 0.71mm
Coming soon: VOX AC4TV
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)