+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 2 PrváPrvá 1 2
Zobraz výsledky 11 po 19 z 19

Téma: Nakuppovanie cd cez internet

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    41

Re: Nakuppovanie cd cez internet

zeby som Vas nenakopal do tej Vasej snobskej prdely..cuco Vam je nedobre hej?>
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Exclamation Re: Nakuppovanie cd cez internet

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    zeby som Vas nenakopal do tej Vasej snobskej prdely..cuco Vam je nedobre hej?>
    Mojím heslom je - radšej málo ale dobré. No zdá sa že v tebe koluje "rebelantská" slovenská krv a preferuješ radšej veľa .....a nech hlavne nestojí veľa - najlepšie je to za vatikánsku menu. V tom prípade radšej budem snob a čučo nechám pre Luník IX.

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    41

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) muziker Zobraz Príspevok
    Mojím heslom je - radšej málo ale dobré. No zdá sa že v tebe koluje "rebelantská" slovenská krv a preferuješ radšej veľa .....a nech hlavne nestojí veľa - najlepšie je to za vatikánsku menu. V tom prípade radšej budem snob a čučo nechám pre Luník IX.
    Au.. ..a vies ty kolko ma take cuco vitaminov?..cigani by ti porozpravali

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    23

Problém je v tom, že ho nepijem na litre ako vodu. Pri dlhoročných návštevách svojich francúzskych priateľov v oblasti Bordeaux som sa naučil "správnemu stolovaniu" a používaniu (či požívaniu?) červeného tekutého zlata. Teda môj žalúdok nemá žiadny problém.

Poznámka: citujem ťa ??? Ja osobne radšej pijem Biele (Chardonnau, Tramín červený....)??? - toto by si nám ale mal vysvetliť, lebo pre mňa je to "španielska dedina".
    Tramín červený, je druh (v podstate skôr názov) bieleho suchého vína.

A ja tiež nepijem víno na litre (jeden 2dcl pohár pri telke raz za týždeň), ale zasa nemusím piť víno ktorého fľaša stojí 150€.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) david Zobraz Príspevok
    Tramín červený, je druh (v podstate skôr názov) bieleho suchého vína.

A ja tiež nepijem víno na litre (jeden 2dcl pohár pri telke raz za týždeň), ale zasa nemusím piť víno ktorého fľaša stojí 150€.
    Ale ochutnať môžeš. Mám špeciálne pre teba (nikomu inému by som ju neponúkol) odloženú fľašu od roku 2002 za tú sumu. Určite by ti zlepšila náladu....ináč minule som ponúkol svojich známych 30 ročným orig. francúzkym cognacom a malo to veľký úspech.

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    23

Ale ochutnať môžeš. Mám špeciálne pre teba (nikomu inému by som ju neponúkol) odloženú fľašu od roku 2002 za tú sumu. Určite by ti zlepšila náladu....ináč minule som ponúkol svojich známych 30 ročným orig. francúzkym cognacom a malo to veľký úspech.
    kedy a kde

Ja som nepovedal že som také víno neochutnal, ale celkový príjem našej rodiny nieje stavaný na popíjanie francúzskeho vína.

Výrok môjho kamaráta keď sme u neho také víno otvárali : "tak vám poviem že za tú cenu k nemu mali dať vývrtku, aj čašníka"

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) david Zobraz Príspevok
    kedy a kde

Ja som nepovedal že som také víno neochutnal, ale celkový príjem našej rodiny nieje stavaný na popíjanie francúzskeho vína.

Výrok môjho kamaráta keď sme u neho také víno otvárali : "tak vám poviem že za tú cenu k nemu mali dať vývrtku, aj čašníka"
    Ale dobré francúzske vína máš aj za 4 - 5 €. Som presvedčený (subjektívne hodnotenie), že slovenské ale ani české či maďarské vína na francuzke jednoducho nemajú.

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    41

Talianske su tiez fajn..z Montecassinskeho klastora som mal jednu flasu cerveneho ale to bolo cosi nenormalne jake vie byt vino ine a uzastne jak dajaka frankovka

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    Talianske su tiez fajn..z Montecassinskeho klastora som mal jednu flasu cerveneho ale to bolo cosi nenormalne jake vie byt vino ine a uzastne jak dajaka frankovka
    Keďže sme na gitaristických stránkach, prirovnal by som to"červené" ku gitarám (napríklad červeným?). Tak ako niektoré gitarky ti sadnú a iné nie, tak je to aj s vínkom. Jednému sedí lepšie francúzke, inému talianské a niekto je spokojný aj s čučom. Rovnako ako s gitarami, zosíkmi, efektami,........takto by sme mohli majiteľov rôzneho gitarového vybavenia zaradiť medzi snobov, fajnšmekrov, ......až po ???.....rovnako ako vyznávačov toho božského moku, skrývajúceho v sebe Zem a Slnko.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky