Marek je **** aj keď má viac kociek takže mne, ale nie on má viac reputácie len je admin tak má blokované na 20
![]()
Marek je **** aj keď má viac kociek takže mne, ale nie on má viac reputácie len je admin tak má blokované na 20
![]()
Last edited by Fil; 24.05.2010 at 20:03.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Hej má viac, lebo ja som admin a mám prednastavené na 20bodov. Viac ani menej ma to nepustí, ale Vás hejJe to sila reputácie, koľko bodov dávate druhým pri tom + - čo je pod príspevkom.
Inak mám reputačných bodov o 40% viac ako Ríler(to sú tie oranžové pásiky, tam keď pridržíš kurzor, tak sa ti to objaví) - to sú tei podstatné body. Ty si 1. ja som 2.
Najviac pomáhame, to preto.
Potom to kvoli Marekovi odblokujem, je to este prezitok z cias, ked mali admini najviac reputacnej sily a bolo to prave 20![]()
Last edited by Fil; 24.05.2010 at 20:04.
Last edited by -MaReK-; 23.05.2010 at 18:19. Dôvod: spojené
Nezáleží na tom či je niekto 1.-vý alebo 21.-vý a koľko má nejakých fiktívnych bodov. Dôležité je že ho to baví a má dobrý pocit, že pomôže iným riešiť ich problémy.iba teraz som si vlastne všimol, že som tu už riadne veľa "nahaluzil" aj keď to nepovažujem za žiadne kritérium hodnotenia.
![]()
samozrejme, že nejde o body. Avšak je to lepšie pre začiatočníkov. Pozri, niekto položí otázku a odpovie mu tam 10ľudí a každý inak. Takto si aspoň môže pozrieť, kto má vysokú reputáciu a pravdepodobne ten bude odpovedať najlepšie a správne.Na takého člena sa môžeš spoľahnúť, že to nie je nejaký trtko ako Ríler
![]()
dobre si mi naložil, ale aj ja mám dosť vysokú na to aby som ich okabátil
...
To je už ale riadna šlamastika, keď príslušník jedného z najviac "chlastajúcich" národov nevie čo je "butylka". Každý expert (doplň Rus) ti to veľmi ochotne vysvetlí. !!! je to to, čo ukrýva ohnivú vodu!!! - teda fľaška.
Vidno že si ešte mladý. Nemusel si sa učiť ruštinu.My sme z nej aj maturovali
a na vysokej škole sme z toho museli robiť aj skúšky
ináč si sa nemohol stať inžinierom priateľu
to bol druhý najdúležitejší predmet po dejinách KSČ a medzinárodného robotníckeho hnutia
Ak chceš, mám aj s tým zážitky.
Nebuď z toho veľmii smutný, veď máš ako admin predsa aj iné BENEFITY, nie?![]()
Last edited by -MaReK-; 23.05.2010 at 19:15. Dôvod: spojené
Jasné daj máš dobré príhody, ja sa zatiaľ idem hanbiť do kúta
, ale tak pravda ruštinu som už nezažil v praxi
...hmm a čo ponúknuť neviem možem ponúknuť flašu tiež, ale ja moje obľúbené bacardi
...
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)