+ Odpoveď do témy
Stránka 4 z 6 PrváPrvá ... 2 3 4 5 6 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 31 po 40 z 53

Téma: reputácia

Členom od
    Jan 2010
    Level
    66
    Sila Reputácie
    25

Re: Inzercia

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    samozrejme, že nejde o body. Avšak je to lepšie pre začiatočníkov. Pozri, niekto položí otázku a odpovie mu tam 10ľudí a každý inak. Takto si aspoň môže pozrieť, kto má vysokú reputáciu a pravdepodobne ten bude odpovedať najlepšie a správne. Na takého člena sa môžeš spoľahnúť, že to nie je nejaký trtko ako Ríler
    Toto je prvy normalny prispevok k tomuto bodu. Ako som cital prispevky od zaciatku, coraz viac sa mi to hnusilo. Zbytocne kecy, a hudba sa nam dakde vytratila.

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    24

Smile Re: Inzercia

čítajte hore strom príspevkov:

Gitarista.sk - Gitarista.sk Café - Čo Vám tu chýba - Reputácia

a teraz bez pomlčiek: Gitarista.sk Café čo Vám tu chýba? reputácia. =)

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Petrik Zobraz Príspevok
    Toto je prvy normalny prispevok k tomuto bodu. Ako som cital prispevky od zaciatku, coraz viac sa mi to hnusilo. Zbytocne kecy, a hudba sa nam dakde vytratila.
    choď si liečiť ego niekde inde, táto téma nie je o hudbe, keby si nezbadal, ale čisto o tom, že marek je čurák, ale aj tak ho máme radi ...

Už ani Winnetou nemal rád komančov...
    "no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) reeller_sk Zobraz Príspevok
    choď si liečiť ego niekde inde, táto téma nie je o hudbe, keby si nezbadal, ale čisto o tom, že marek je čurák, ale aj tak ho máme radi ...
    Reeler ja z teba nemôžem, si čurák, ale bez teba by fórum nebolo ono. =)

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    42

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

Re: reputácia

..hej hej on je hajzel..ale spravny..keby nemal ibanez a to VHS tak sa s nim ale nebavim
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

Exclamation Re: Inzercia

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) reeller_sk Zobraz Príspevok
    Jasné daj máš dobré príhody , ja sa zatiaľ idem hanbiť do kúta , ale tak pravda ruštinu som už nezažil v praxi ...hmm a čo ponúknuť neviem možem ponúknuť flašu tiež, ale ja moje obľúbené bacardi ...
    V dobách svojej mladosti (až teraz som si spomenul, že to bolo kua strašne dávno), teda keď som začal vysokú (technika) tak v prvom ročníku bolo to spomínané DMRH a KSČ. Mali sme takého slabo ale absolútne presne trafeného pedagóga, ktorý nám zápalisto prednášal o tom ako v Sovietskom Zväze po skončení 2. svetovej vojny vzrástla priemyselná výroba o 200 %, kým v USA len 2 %.
    Patril som vždy ku rebelom (veď som bol beatnik a rocker) a ako bude o chvilku jasné, mal som s tým aj hodne problémov.
    Samozrejme som to už nevydržal a nahlas som to prepočítal asi takto: Rusi mali pred vojnou dve fabriky a po zvýšení o 200 % ich mali spolu 6. Amíci mali 2000 fabrík pred vojnou a po zvýšení o 2 % mali....a výsledok je tem že amíci na tom boli vždy lepšie ako rusi. To vieš, že som skúšku u neho neurobil, lebo som bol vraj priam imperialistický a protištátny živel.

Alebo nás vyhnali na prvomájový sprievod. Všetci kričali naučené: Zo Sovietskym zväzom na večné časy a ja som zakričal na to "a nikdy viac" - a mal som problém - a veľký. Takýchto "somarín" som robil veľa a často a tak som mal permanentne problémy. Ale bol som vnútorne vyrovnaný a spokojný že nepatrím ku stádu baranov ktorí nemali vlastný názor a ak aj tak nenašli odvahu prejaviť ho.
    Podobne to bolo aj pri obsadení Československa 21. augusta 1968 ruskými vojskami a následne v dobe tzv. normalizácie začiatkom 70-tych rokov. Problémy robili večne eštébáci, ale sranda bola vždy. Najviac sa mi páčilo, keď som sa zabával v r. 1971 s američanmi ktorí pricestovali na Slovensko (bolo ich spolu 40) z Clevelandu. Doniesli aj svoju kapelu a vybavenie. Hral som im so svojou kapelou a mali sme úspech. Aj sme niečo popili a okolo nás sa večne tmolili "nenápadní civili" a načúvali. Robil som si z nich srandy, ale skončilo to pri písaní zápisnice o tom o čom sme sa bavili. "Civili" nevedeli totiž ani slovo anglicky, lebo v školách sa učila ruština.
    Po prevrate v novembri 1989 ale všetci poserkovia, ktorí ale mali dobré styky boli zrazu "celebrity". Aj to je realita.
    Last edited by muziker; 23.05.2010 at 20:02.

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    42

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) muziker Zobraz Príspevok
    Po prevrate v novembri 1989 ale všetci poserkovia, ktorí ale mali dobré styky boli zrazu "celebrity". Aj to je realita.
    no vidis, keby si drzal hubu a krok bol si mozno tam kde nas premier
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Petrik Zobraz Príspevok
    Rílera ber jedným uchom dnu druhým von. To sa len tak podpichujeme. Síce mi s príborovými nožíkmi a ríler s katanou....ale to je jedno

Nie sú tu všetky témy len o hudbe. Dá sa tu diskutovať o hocičom. Preto sa táto kategória volá Gitarista.sk Café - tzv. kaviareň, kde sa dá pokecať

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Exclamation Re: Inzercia

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    To mi snáď nechceš tvrdiť, že by si prijal rebela- rockera za "vodcu" národa slovenského. Veď si videl že aj rocker Kocáb dlho nevydržal v českej vláde.

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    noo to možno áno, ale keby bol Muziker premiér tak my by sme neboli tam kde sme, ale tam kde bolo Grécko pred krachom =)

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky