čím som si vyslúžil to Mr. Reeller?
čím som si vyslúžil to Mr. Reeller?
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
BOSS ME-50
BOSS RC-2 (20tku uz asi neuvidim)
Marshall MG 15CD (ano ano 15w tranzitakale lubim ho
)
ano ako som pisal Bitovi prave o to slo ze ten prenos do radia mohol byt "sfusovany" na co pri kritika mal mysliet aj pan na(o)zraty
BOSS ME-50
BOSS RC-2 (20tku uz asi neuvidim)
Marshall MG 15CD (ano ano 15w tranzitakale lubim ho
)
Last edited by Simon; 15.07.2010 at 15:09.
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
"som rad, ze patrim do komercie a mainstreamu. som velmi velmi rad". tieto slova hovoria za vsetko. takemu cloveku sa nikdy nebude pacit fmko ani underground, pretoze to ma daleko od biznisu a pohodlneho zarabania penazi. k tomu, co povedal o dvojakordovych alebo trojakordovych pesnickach .. no tak napr. punkove kapely sa tiez drzia takej tvorby .. cobain tiez tych akordov nepouzival bohvie kolko. na jednej strane jednoduchost spojena so spravne zaujatym postojom, na strane desmodu jednoduchost spojena s oslovenim nenarocnych posluchacov a s jednoduchou cestou k medialnej slave a slusnemu zarobku
desmod urcite nie je my cup of tee, ani sa nevyjadrujem k ich gitarovemu umeniu (ale gitary a stacky maju pekne :-P ) ale bubenika urcite nemaju zleho...
HK Aquacity SKP Poprad
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)