bude sa s tym dat aj solovat?.....bo zatial co som skusal kamaratov behringer tak to bol shit....
bude sa s tym dat aj solovat?.....bo zatial co som skusal kamaratov behringer tak to bol shit....
neviem preco by sa s tym nemalio dat solovat....bohuzial shit je vacsina vyrobkov znacky beringher. JH je vcelku univerzalny efekt na to aby si zistil co sa ti vlastne paci. je to distortion aj overdrive a vcelku slusnu zasobu korekcii. metal muff ani metal zone som sice neskusal ale do JH by som siel bez obav
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
Ja b yosm zas zobral metall muff, preto vidíš, že je to individuálne choď do obchodíka a vyskúšaj a uvidíš čo by si zobaral ty![]()
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
ok dam na teba.......ale este wyskusam....
Caute, kupil som si novu gitaru epiphone LP standard +, no mi na nej vadí že mi struny ( E na 7. prazci, a A na 5. prazci) drnčia o pražce...skušal som to aj nastaviť...no struny som uz mal dost vysoko a aj tak drnčalo, pre zmenu o 2 pražce nižšie......v obchode mi pri kupe povedali že to je normale...no mna to štve neskutočne...neviete mi poradiť ? či je to fakt normálne, alebo ako to nastaviť....vďaka![]()
" Sedeli vrabce na zábradlí, sedeli až kým neprechladli."
skontroluj prehnutie krk ci netreba pritiahnut torznu tyc (ako sa to robi tu uz vysvetlene je, hladaj). ak je krk v poriadku tak nebudu prazce v rovine. skus cez palicku klepnut po prazci, mozno je zle usadeny. ak nepomoze ani to tak ho opatrne zbrus. a je to normalne asi v takom smere ze obchody to povacsinou neriesia, pripadne ta odporucia na nejakeho gitarara. preto treba gitaru pri kupe vzdy poriadne skontrolovat
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
chcel by som sa spytat co hovorite na gitaru VINTAGE vs6 sg , na jej snimace a pod. ..... oplati sa ju kupit ?
Jeden známi ju mal v čiernom prevední, a kupil ju dosť lacno,lebo natrafil na mega výpredaj, a bola celkom v pohode..má to wilkinson hardware, a na marshall 100 w tranzistorovom kombe to malo pekny zvuk, aj čistý kanál bol v pohode....snímače už neviem aké to malo, ale myslím ze nejaké Alnico to budú.
" Sedeli vrabce na zábradlí, sedeli až kým neprechladli."
Soundking AK30GDR oplati sa???
nie lebo je to soundking a urcite to bude skor chrcat a trieskat ako hrat... za tu cenu si kup toto radsej a budes mat velmi slusny zvuk http://www.skacel.sk/1856-sk/crate-v...ombo.php?mnu=0
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)