Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
CawteChcel by som sa opytat, ci niekto nema nejaku elektricku gitarku pre zaciatocnika, taak do tych 3000Sk? Bez komba, to mi netreba (ale mozete ponuknut aj to pre mojho kamosa
). Diki
![]()
Ahojte
Predávam svoju gitarku Ibanez RG270 Jawel Blue, gitarka má cca 2roky, nie je ešte moc vyhraná, ladí super, mám na nej struny Yamahy 0,10. Je to ten lacný model Ibanez stála 10000,-. Ma 2xHumbucker, 1xSingle coil. Predám aj s púzdrom. Treba ju počuť ale podla mna znie dobre.
Cena a foto dohodou pri záujme![]()
"Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit prdel."
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace" -Sri Chymnoy Ghose
kupim efekty Boss RV-3 , MXR Phaser 90 , Digitech Whammy , Zvex Fuzz Factory , Dunlop Mister Cry Baby
ak chces toho Zvexa, skus www.rockster.cz
Epiphone Les Paul Standard
Marshall JVM 210H
Marshall 4x12 box
Baton-Rouge jumbo
Marco klasika
Boss OS-2
Zack Vex je pravidelne nastevnik na forum TGP, spital som mu na to a povedal ze to nie je problem poslat veci priamo na slovensku. Uz maju v cechach a sa da zohnat v rakusku tiez.
Preklad do slovenského jazyka- Zack Vex je pravidelným návštevníkom fóra TGP. Opýtal som sa ho na to a povedal, že nie je problém poslať veci priamo na Slovensko. Už ho majú v Čechách a dá sa zohnať aj v Rakúsku.
Last edited by laco; 28.05.2008 at 07:53.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)