Vdaka za doveru. Tak navrhujem aspon docasne davat inzerciu SEM. Kto ma nieco na predaj, alebo nieco zhana, pripadne chce vymenit tak sa moze realizovat.
Vdaka za doveru. Tak navrhujem aspon docasne davat inzerciu SEM. Kto ma nieco na predaj, alebo nieco zhana, pripadne chce vymenit tak sa moze realizovat.
anonymus
Budem sa realizovat ako prvy? Tak teda...
Kamarat ma na predaj mexicky Fender Stratocaster. Vyzera ako novy, ziadne skrabance a opotrebovanie (napr. prazcov, alebo mechaniky). Gitara bola pouzita jednorazovo v studiu. Farba, myslim midnight wine sa jej hovori... Chcel by za nu 14000
Info u mna, prip. vlades@centrum.sk , mozem poslat i foto na mail.
anonymus
ja zas predavam moju elektroakustiku aj s puzdrom a popruhom a podobnymi blbostami k tomu....hrana dva roky, cierna, 100% stav.... popripade vymenim za nejake kombo.... piste mi na matomeister@gmail.com dikes![]()
Vlado vyzera ten Strat nieako takto?Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
![]()
Ona ta farba na tvojom obrazku nie je az taka vyrazna, ale mohlo by to byt ono... V skutocnosti ta farba vyzera trochu inak... na tejto snimke je to taka ciernava... Ale je to tak, predavame takuto gitaru, v presne takom stave za 14 tis. sk
anonymus
Predam multi-distortion Digitech DF-7 aka "Distortion Factory", kupeny asi pred 3/4 rokom, malo pouzivany (iba doma, je ako novy).. Velmi vhodny pre gitaristov, ktori potrebuju/chcu mat k dispozicii siroke spektrum skresleni a nemaju peniaze na dalsich 7 skreslovacov
.. Obsahuje verny modelling znamych boosterov ako Ibanez TS-9, DOD Overdrive Preamp 250, Boss Ds-1, Pro Co Rat, Boss MT-2 Metal Zone, Digitech Metal Master a Electro- Harmonix Big Muff.. Mozne zapojenie mono/stereo (do mixu aj do ampu, do dvoch mixov ci do dvoch ampov, alebo len mono).. Pri stereo zapojeni obsahuje modelling cabinetov ako Fender Deluxe Reverb 1x12, Marshall 4x12, Johnson 4x12, Fender Bassman 2x12, VHT 4x12.. Efekt je velmi zvukovo prisposobitelny + disponuje celokovovou konstrukciou, takze vydrzi naozaj dost.. Cena je 2800,- SK
.. Takze nevahajte vyuzit tuto sympaticku ponuku a ozvite sa, cim skor, tym lepsie
..
mail : fil @ gitarista . sk
Distortion Factory DF-7
dalsie info :
http://www.digitech.com/products/DF7/DF7.htm
http://www.imuso.co.uk/directory/rev...on-factory.htm
Last edited by Fil; 29.03.2007 at 14:03.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
:arrow: Digitech DF-7 Distorion Factory - Zvukova ukazka
hmmmmmmm Dude a nemas nieco viac,myslim ze ukazky viac rozvnych zakladnych efektovPôvodne Príspevok Pridal(a) Dude
![]()
Guitar is my drug!
Tato ukazka bola k inzerovanemu efektu takze ak chces viac ukazok zakladnych efektov tak to napis do temy Efekty :idea:Pôvodne Príspevok Pridal(a) JakubGitarista
Pôvodne Príspevok Pridal(a) Dude
![]()
Guitar is my drug!
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)