Mna by zaujimalo kam sa nam stratila...
Mna by zaujimalo kam sa nam stratila...
anonymus
JA som ani nevedel ze tu inzercia je?Odkedy je prec?mozno som este vtedy nebol zaregistrovany.A ja osobne by som inzerciu tiez privital:Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
Guitar is my drug!
Nie som si istý, ale myslím, že admin niekde písal, že ju na chvíľu zruší, lebo s ňou boli nejaké problémy. Neviem kde, ale dakde som to tu čítal...Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
Citharizo eas meus vita.
ahaPôvodne Príspevok Pridal(a) El-Pucchini
Guitar is my drug!
Ahojte, ako uz laco pisal na quickchate, inzercia bola docasne zrusena ale pracuje sa na jej obnoveni ..
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
No hej ale neviete uz priblizny datum lebo toto ze sa na tom pracuje a ze to bude coskoro mi nestaci.Tak aspon povedzte ze o kolko tyzdnov alebo dnov ked az tak prestne viete dikPôvodne Príspevok Pridal(a) Fil
Guitar is my drug!
Navrhujem, aby sa inzercia davala zatial sem... Bez nejakeho kategorizovania, lebo to by nebolo ani mozne. ale ked niekto chce nieco predat, kupit, alebo vymenit, nech to svacne sem... samozrejme, ze by sa jednalo o hudobne nastroje a jeho prislusenstvo, alebo notove materialy, a pod.
Sporaky, chladnicky, pekace, hrnce... to by sa vymazavalo. A ziadne hluposti typu... predam pouzite zhrdzavene struny...
anonymus
Super nápad. Ale treba niekoho, kto sa práve o toto bude starať.Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
Citharizo eas meus vita.
myslim ze Vlado bude spoľahlivý
Ja som za, tiez ma to napadlo.. A Vladovi plne doverujem, ze sa tu o to postara, samozrejme rad pomozem ..Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)