To sa asi da riesit tym, ze budes priebezne hrat na akustike, kde su tvrdsie struny, potom sa ti bude hrat perfektne stale![]()
To sa asi da riesit tym, ze budes priebezne hrat na akustike, kde su tvrdsie struny, potom sa ti bude hrat perfektne stale![]()
Ahoj. Mam otazku. Kupil som Takamine g320 ako dalsiu gitaru, lacnejsu k ohnu. Su na nej 12-tky DAddario a maju celkom pekny ostry zvuk. Na elektrike aj el-akustike mam Ernie Ball 11-tky (Slinky a Earthwood) a ked na tejto "pojdu" bude dilema, ci tam dat rovnake, ake tam boli, ci 11-tky na ake som zvyknuty. Asi len vyskusat, nie?
ja na akustikách mávam vždy silnejšie struny (aj kvôli ladeniu a pod) .. na elektrikách používam 11tky a na akustikách 13tky...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
... pst !![]()
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
chcem sa s vami poradit ci su tieto struny dobre. Prechadzam z 10 na 11 . Dlhe roky som pouzival dadaria a predavac mi povedal ze tieto maju krajsi zvuk. Este som ich nenatiahol mam to ako darcek k narodeninm tak musim pockat. Zaujimaju ma vase nazori. Je pravda ze dadariam dost rychlo odchadza zvuk ale tak patria do kategorie lacnejsich. su teto struny na tom lepsie? Dik
somariny riesis..ze hente zneju tak a hente tak..ale zasa co sa tyka hratelnosti a vydrze tak ernie su urcite lepsie nez daddaria..dokonca ked kupis ernie ball RPS tak urobis najlepsie. Zvonivost strun odide na kazdych pomerne skoro (ked neide o nejake 20eurove elixiry napr) ale zato tie rps mne vydrzali zatial najviac hlavne co sa tyka ladenia v oktavach potom po par tyzdnoch a tiez zasratosti od bordelu z ruk. dokonca v made ich zlacneli z 8-9 eur na 6 cize jednoznacne win, urcite odporucam
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
presne. RPS zatial najlepsie pre mna vychadzaju
rps je ich nazov alebo skratka daco ako power slinky?
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)