Neviem ci tu to bolo ale rad by som sa opytal ako ste sa dostaly k stranke Gitarista.sk.Ja osobne tak ze som hladal gitarovu ladicku
Neviem ci tu to bolo ale rad by som sa opytal ako ste sa dostaly k stranke Gitarista.sk.Ja osobne tak ze som hladal gitarovu ladicku
Guitar is my drug!
Ja tak isto. Hladal som ladicku...
A zapacilo sa mi to tu tak ze som sa musel zaregistrovat. Nasiel som tu ovela viac ako len ladicku. Tymto chcem podakovat tvorcom stranky...je super pre takych ako ja tj. gitaristov zaciatocnikov . THANKS
Feels like I'm knockin' on heaven's door...
ja som ako 5-rocny precestoval na ruzovom cadillacu celu Ameriku, hraval som na mojom ciernom Gibsone po baroch a putikach v New Orleanse a St. Louis, potom som ale po nejakom case stratil iluzie o americkom sne a prestahoval som sa na Slovensko, lebo som sa dopocul, ze tu varia akesi jedlo (ze "halusky"), po ktorom mas bluesovy feeling ako B.B. King a.. potom som sa zobudil, nasetril na prvu gitaru a v 18-19tich som sa prihlasil do Hudobnej akademie Gitarista.sk a pred nejakym casom som tu zacal strasit ako moderator ..
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
Napíšte si všetci do kalendárikov, že moderátorské výročie bude mať Fil 9.augusta. A ak ma nejaký moderátor zmaže ako OT, ani sa mu nebudem čudovať... ;-)Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil
ja som sa na tuto stranku dostal tak, ze som pred rokom a cosi omylom zamenil posledne pismenko na konkurencnom fore
Bunnyyyyy!
Ja som dostala napad, ze chcem hrat na gitare. Tak som si hladala nejake clanky. Ked som videla informacie o akademii, tak som napisala do fora (ece ako anonym ). Ale potom mi nasi napad prihlasit sa do akademie zatrhli. Tak som mala ece pol roka vacsinu casu gitarku v kute. Cely ten cas som tu nebola. Potom som sa sem zase prisla pozriet a tentoraz som fotrikovcov presvedcila. A na mojej druhej hodine ma tu lektor zaregistroval a odvtedy tu strasim. Dokonca ako moderatorka od hmmmm, myslim odkedy mame nove forum.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
hm.. no.. ja som cez google hladal nejkého ďalšieho gitaristu..
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)