Kúpil som gitaru Marris JC220M a potrebujem zvýšit kobylku ? Ako ? Prosím poradte mi ! Určite je to jednoduché ale nechcem sa do toho vrtať lebo niečo po***em ...
Kúpil som gitaru Marris JC220M a potrebujem zvýšit kobylku ? Ako ? Prosím poradte mi ! Určite je to jednoduché ale nechcem sa do toho vrtať lebo niečo po***em ...
Last edited by Fil; 05.03.2011 at 17:29.
Your ears are your most important piece of equipment. Unfortunately, they cannot be replaced as easily as your other gear.
So please, say to drummer, that now he can pull out the stoppers from ears and stop play like a deaf schmuck.
čiže musím zhodiť struny a vymeniť to ?
a rovno by som aj vymenil strunya je možné že budeš musieť prebrúsiť tú kosť zo spodnej strany, ale niekedy stačí aj partizánske riešenie podložiť pôvodnú kosť kúskom plastu
Som rýchly a vytrvalý! Rýchlo sa unavím a dlho mi to vydrží...
Fajn to problém až taký neni ale to sa dá ako vybrať ? to je tam prilepené ? či to len tak ,, vypadne ,, ?![]()
prilepené to nieje, len to musíš vytiahnuť (niekedy ide poriadne ťažko, treba kliešte a opatrne ťahať)
o.k čiže : zhodiť struny
vybrať strunník
dať nový ( nasunúť ? )
natiahnuť struny ( nové či aj tie pôvodné ? )
hej nasunúť, a odporúčam nové struny už len z toho dôvodu že sa tie staré popletú, je to na exkrement robota potom![]()
No asi to robit nebudem - neskôr lebo som na tolko šikovný že som si zlomil ruku ... ciže gitara nebude asi tak 2-3 týždne ...![]()
Znova by som sa chcel opýtat ohladom tejto gitary. že aké struny na nu niečo som počul že na jumbo možu ist len určité struny . Je to pravda ?
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)