Ty kým nenájdeš ten BT tak máš právo držať hubu a krok...
Ty kým nenájdeš ten BT tak máš právo držať hubu a krok...
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Neivem, čo riešite s právami. Však keď sem budú pridávať nahrávky, tak si Daemon vždy skopíruje link a prezývku a hodí do prvého príspevku témy
Tam sa potom spraví aj hodnotenie a tak isto pri editácii môžeš urobiť anketu.
Soundcloud určite najsamlepšia voľba
Presne tak som to myslel(ak by teda ujo admin nemal nič proti), už sa to len na konci pomaže všetko a ostane len jeden príspevok, aby to ešte niekto nemusel prepisovať...iba by sa to hromadne pomazalo a zostal by posledný príspevok so všetkými menami.
Your ears are your most important piece of equipment. Unfortunately, they cannot be replaced as easily as your other gear.
So please, say to drummer, that now he can pull out the stoppers from ears and stop play like a deaf schmuck.
netreba mazať toto nech zostane pre ďalšie generácie ako sme sa dopracovali k výsledkom, Tomáš si mená pozapisuje do toho príspevku aby to bolo na kope a tu môžme diskutovať kľudne.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
a ja neviem kde mám páku z washburna..![]()
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Je to dobre.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
rád by som sa zúčastnil aj ja![]()
tak dobre tu máte moj pokus o BT: http://discovery.czechian.net/blud1.wav
nič extra no aspoň tam sú bicie, basa + gitara bez sola
Last edited by frajerik; 12.04.2011 at 10:21.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)