nuz aj ja by som sa rad pokusil sprznit toto solo )))
nuz aj ja by som sa rad pokusil sprznit toto solo )))
Iné Kafe 4ever...FerjakKnow yourself.
Ten kto miluje hudbu, nemôže byť nikdy úplne nešťastný.
- Anonym
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
:d :d :d ...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Troska mi vadia tie granulovite gitary a trocha inak by som spravil mix, frajerik keby si mi to vedel poslať po stopach bol by som rad.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
demon: relerko nam to zmixuje lepšie tak a z toho webu to može každy stiahnut v pohode (taky trik ze ctrl + s alebo subor - ulozit ako / a ked ani toto nepomoze tak ist na index xx.czechian.net/)
zaves tie stopy na uschovna.cz , aj ja sa pohram s mixom a mastrom
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
A budeme tu mat 10 BT a ani jendo solo, mozme to premenovat na najlepsi mastering BT (taka podkategoria)
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2
Nevadí šak aj to treba
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Biťo: http://discovery.czechian.net/pomiesajto.rar - a kľudne možete aj nahrať gitary lepšie
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)