nuz aj ja by som sa rad pokusil sprznit toto solo)))
nuz aj ja by som sa rad pokusil sprznit toto solo)))
Iné Kafe 4ever...FerjakKnow yourself.![]()
Ten kto miluje hudbu, nemôže byť nikdy úplne nešťastný.
- Anonym
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
:d :d :d ...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Troska mi vadia tie granulovite gitary a trocha inak by som spravil mix, frajerik keby si mi to vedel poslať po stopach bol by som rad.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
demon: relerko nam to zmixuje lepšie tak a z toho webu to može každy stiahnut v pohode (taky trik ze ctrl + s alebo subor - ulozit ako / a ked ani toto nepomoze tak ist na index xx.czechian.net/)
zaves tie stopy na uschovna.cz , aj ja sa pohram s mixom a mastrom
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
A budeme tu mat 10 BT a ani jendo solo, mozme to premenovat na najlepsi mastering BT (taka podkategoria)![]()
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2
Nevadí šak aj to treba![]()
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Biťo: http://discovery.czechian.net/pomiesajto.rar - a kľudne možete aj nahrať gitary lepšie![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)