Tu piste vsetko okolo chatu.
Tema pozvanky sa zvrtla, tak som si dovolil vytvorit tuto temu.
Tu piste vsetko okolo chatu.
Tema pozvanky sa zvrtla, tak som si dovolil vytvorit tuto temu.
No Tej teme velmi nechapem ako vsetko okolo chatu hmmmmmmm ale tolko tem si nemusel spravitPôvodne Príspevok Pridal(a) Steve
![]()
Guitar is my drug!
No, obaja ste pekne kvietky! ;-)
Hmm ako to myslis kvietky :roll:Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco
Guitar is my drug!
No dobre, tak nie ste kvietky. Obaja ste pekne slniečka!Pôvodne Príspevok Pridal(a) JakubGitarista
![]()
To je lepsiePôvodne Príspevok Pridal(a) laco
![]()
Guitar is my drug!
Hehe, ako pekne sa nám to rozvíja - a to sme sa ešte ani na chate nestretli... :-)
Ja som mal na chate takmer jednu prihodu....
mozgovu![]()
anonymus
Na take temy môze srandovat iba nas VladkoKN,ak mam pravdu povedat ked si pozriem kto co napisal do nejakej temy ako posledny a vidim tam VladkoKN uz sa tesim co tam zase napisal lebo ty skoro vsetko beries z humorom niektory su vazny ale ty si taky pohodakPôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
![]()
Guitar is my drug!
Vek, zivotne skusenosti, nadhlad.... Hadam to tu nebudeme brat prilis vaazne, aspon niektore vyroky, synu. Teoreticky by som mohol byt aj tvojim tatom... Este po tebe skontolujem hrubky... vidim dve a nejake ciarky. Tak si ma vazne usetril mozgovej prihody... to by som fakt nerozchodil, keby si tych par riadkov napisal bez chyby...
inak viem byt aj vazny... hlavne co sa tyka gitar, krkov, torznych tyci, strun, snimacov, mechanik, nastaveni, aparatov, kablov, brnkatok...,....,..... z tohoto som si nikdy nestrielal... nechcem mat nepriamo na svedomi niekoho gitaru![]()
anonymus
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)