6 z 6 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
SÚŤAŽ!!! Guitar Challenge 5
Takze spustime neuveritelne, ale uz piatu seriu tejto sutaze.Tentokrat zase odomna.V tejto sutazi by som sa chcel zamerat na stavbu sola v rytmickom doprovode.
Mam pre vas pripravene tri BackigTrack.Prví bude povinna jazda.Budete stavat solo formou A_B_C.To znamena.Doprovod ide v harmonickom celku ale je rozdelený na tri casti.V prvej casti chcem aby ste spravili jednoduchu temu ktora sa zopakuje minimalne 2x.V druhej casti chcem aby ste solo zahrali akordycky,nejaky beglajd.V tretej casti to mozte vystupnovat.Bude to vrchol ale zaroven koniec skladby.Kazde s tych sol bude sice ine ale musia na seba navazovat aby ste z toho nespravili tri skladby.Neni to tazke ale musite premyslat nad kazdym tonom ktory tam vlozite.
Druhy a treti Back mate volnu ruku.Ten druhy je taka hracka.Doprovod sa opakuje ale po kazdej zmene sa zdvihne o pol tona.Je to taka Bluesova tema ale mozte tam hrat co chcete.
Treti je taky vypalovak.V tomto tretom sa neobmedzujte len na pentatoniku.Daju sa tam pouzit vsetky stredoveke stupnice.Ionska,Dorska,Frigicka.........Je to celkom zabavka.
Co sa tyka priebehu sutaze.Spustim to hned ako to dopisem a koniec bude ked mi poslu nahravky aspoň piati ludia aby bolo co alebo koho hodnotit.Netreba sa hanbiť za svoje výtvory.Ved ako som uz pisal zla kritika je lepšie ako pochvala od maminky.
Nahravky posielajte mne do sukromnej spravy aby ste od seba neodkukovali.Ja to potom poslem vsetko naraz ked vas bude minimalne 5.