+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 6 z 6

Téma: Problem s Yamaha dgx 640

  1. #1
    Členom od
    Apr 2009
    Príspevky
    14
    Points
    1,849
    Level
    25
    Sila Reputácie
    0


    Problem s Yamaha dgx 640

    Zdravim.
    Mam taky mensi problem.
    Na yamahe dgx 640, ked je spraveny vystup (sluchatka, zosilovac), tak sa automaticky vlastne reproduktory klaves vypnu. Ide toto nastavenie zmenit, aby reproduktory hrali a zaroven isiel vystup do zosilovaca/sluchadiel...
    Dakujem za odpoved

  2. #2
    Členom od
    Apr 2006
    Bydlisko
    Nove Mesto n/V
    Príspevky
    1,086
    Points
    19,245
    Level
    87
    Sila Reputácie
    28


    Re: Problem s Yamaha dgx 640

    Dost pochybujem, u vacsiny tyhc konektorov je to riesene mechanicky priamo v samotnom konektore, po zasunuti jacku sa v nom rozpoja kontakty a tym sa vyradia reproduktory. Chcelo by to skor nejaky line out vystup
    Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
    Line6 UX2

  3. #3
    Členom od
    Sep 2007
    Bydlisko
    Kosice/slash\ ...okres Stara Lubovna
    Príspevky
    418
    Points
    12,668
    Level
    73
    Sila Reputácie
    19


    Re: Problem s Yamaha dgx 640

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) tučniak Zobraz Príspevok
    Zdravim.
    Mam taky mensi problem.
    Na yamahe dgx 640, ked je spraveny vystup (sluchatka, zosilovac), tak sa automaticky vlastne reproduktory klaves vypnu. Ide toto nastavenie zmenit, aby reproduktory hrali a zaroven isiel vystup do zosilovaca/sluchadiel...
    Dakujem za odpoved
    a za akym ucelom vlastne take nieco potrebujes?
    Iné Kafe 4ever...
    Ferjak
    Know yourself.
    Ten kto miluje hudbu, nemôže byť nikdy úplne nešťastný.
    - Anonym

  4. #4
    Členom od
    Nov 2007
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    1,974
    Points
    18,106
    Level
    85
    Sila Reputácie
    48


    Re: Problem s Yamaha dgx 640

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) fernett1 Zobraz Príspevok
    a za akym ucelom vlastne take nieco potrebujes?
    predpoklad na nahrávanie alebo niečo také..
    inak tiež veľmi pochybujem že to pôjde, žiadalo by si to asi mechanický zásah...
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

  5. #5
    Členom od
    Apr 2009
    Príspevky
    14
    Points
    1,849
    Level
    25
    Sila Reputácie
    0


    Re: Problem s Yamaha dgx 640

    Dakujem pekne za odpovede.
    Potrebujem to za ucelom, odposluchu...pri hre cez repro sa klavirista vobec neocuje...

  6. #6
    Členom od
    Nov 2007
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    1,974
    Points
    18,106
    Level
    85
    Sila Reputácie
    48


    Re: Problem s Yamaha dgx 640

    reálne tie repráky pri hre i na najmenšom pódiu sú nedostačujúce...
    riešil by som in ear monitoring... mám len najlepšie skúsenosti s tým...
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

     

Pravidlá prispievania

  • Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky