5 z 5 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Strat vs Tele
Chlapče, podľa mňa riešiš fest volovinu, bez urážky. Asi nemožeš stráviť celý život hraním len na jeden hmatník a osobne sa domnievam, že keď sa naučíš poriadne hrať (na bársčom), bez problémov zvládneš hocjakú gitaru. Asi jak vodičák. Jazdíš síce prevažne na svojom aute, ale keď presadneš do kamarátovho, furt je to spojka brzda plyn. Proste vyber si gitaru podľa toho, ako sa Ti páči jej zvuk, ako sa Ti na nej hrá, ako ladí a ideš. A keď je to pre Teba také dôležité, milión rád na fóre sa nevyrovná 10 minutovej návšteve hudobnín a okoštovaniu jedného strata a jedného telecastra.
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
pravda pravda...
už len strat má niekoľko profilov krku...
http://4.bp.blogspot.com/_xWjoeLNcmQ...hape+chart.jpg (lepší obrázok som v rýchlosti nenašiel)
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
4 z 4 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Uf. No možno to je môj subjektívny názor, ale tu už ide o perfekcionizmus profesionála pri prednese skladieb a nie o to, že na inej gitare by to nezahral. Je to asi taká núdza, ako keď má Petrucci na koncerte 20 rovnakých gitár a strieda ich po každej pesničke. Ja som presvedčený, že 90% tých skladieb by zahral aj na jednej. Ovšem, nemám prehľad o Tvojich schopnostiach, takže takto: Pokiaľ si tvrdý profík-virtuóz s vysokým finančným stropom a plným programom, nechaj si trebárs vyrobiť presnú repliku Tvojho stratu, aby si nemusel drať historický kúsok. Ale ak si nedajbo Gitarista obyčajný, ako my všetci tu, tak nemá cenu takéto veci riešiť. Proste vyber si gitaru, ktorá sa Ti páči a hraj. A keď sa naučíš hrať Stairway to Heaven na jednej, zahráš to aj na päťdesiatich ďalších. Proste J*E*T*O*J*E*D*N*O.
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Cisto subjektivne hovorim na tvoj subjektivny nazor ´Bachez na hrad!´, s tym, ze podobny nazor mam aj na aparaty.