Celkom zaujímavé sú tie nahrávky, dá sa povedať že gustík to zahral najlepšie, ale po stránke nápadu sa mi páči napríklad marowakove viecej tak neviem komu dať hlas![]()
marovak
Mess
Xibal
frajerik
Celkom zaujímavé sú tie nahrávky, dá sa povedať že gustík to zahral najlepšie, ale po stránke nápadu sa mi páči napríklad marowakove viecej tak neviem komu dať hlas![]()
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
sprav si druhy ucet a daj obom![]()
daj hlas mne aby si ani jednemu z nich neukrivdil
ja bych tiež dal hlas marovakovi, keď nič iné tak preto, že marowak bol jeden z mojich obľúbených pokémonov =DD
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
presne z toho dovodu som dal hlas Marowakovyaj tak som vedel ze xibal dostane dalsich 15 hlasov takze ma to az tak nemrzelo
![]()
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
To by sa aj mne pacilo,ale ty asi nemas rodinu s detmi.Ci mas?
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
... zatiaľ nie :-) dúfam
.. ale frajerka si zvyká.. nič iné jej neostáva
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Myslim, ze asi fakt Xibal to zvladol na prve miesto, technicky urcite, ovsem Marowakov napad a prednes tiez nie su marne. Natolko, ze keby to spravil nanovo, s dorazom na to, co sme si s nim povedali v SS, zrejme by som si musel hodit medzi nimi eurom ....
Takze u mna Xibal.
Ale obdiv a uznanie patri vsetkym zucastnenym.
Dakujem vsetkym za otvorene nazory, priazen i podporu. To mi dava motivaciu pracovat dalej (aj ked ...). No, bavi ma to, ale v zivote to uz asi nikde nevyuzijem. Ako hovorim, tesim sa seba z toho sam..
![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)