marovak
Mess
Xibal
frajerik
Last edited by trekker; 08.09.2011 at 22:57.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Messov subor mi nejde nacitat, tak som zatial nehlasoval aby nebol znevyhodneny...
tak keby som mohol dat zatial nejake moje skromne hodnotenie tak je asi taketo..
najviac sa mi pacila Xibalova nahravka, ci uz po zvukovej stranke alebo prevedeni napadu, ktory bol podla mna (alebo inak povedane pre moje usi) najlepsi. velmi mi to sadlo a nevypocul som si to len kvoli tomu aby som mohol zahlasovat a nejako hodnotit, ale aj preto, ze sa mi to velmi pacilo. velmi dobra tema a vkusne vyhravky, kde ukazal aj svoju techniku.
u frajerika sa mi nepacil ten delay ktory tam bol, a ta cast od 30. po cca 52. sekundu (moj nazor) a bolo trosku pocut ze v tychto veciach nie je celkom doma
marowakova nahravka sa mi celkom pacila, len som tam postrehol tiez v tej casti co ide po 30. sekunde trosku taku nekonkretnost, alebo zahuhlanost gitary...
takze keby som mal vybrat z tychto troch, dal by som hlas Xibalovi, ale pockame este co bude s Messovou nahravkou...
a berte vsetky moje postrehy len v dobrom, obdivujem vas uz len za to ze ste nieco nahrali
No dávať tam mesiac starý link neni najmúdrejšie, dúfam že to má trekker stiahnuté ešte lebo ja to v PC už nemám =D
Vypočul som si mojích silných sokov, a povedal by som, že to je vyrovnané, Xibal sa mi páči najviac, je myslím počuť je hral najzaujímavejšie, chytľavejšie aj s dobrým zvukom. Síce 2 čast zadania presne nesplnil ale to nikto okrem mňa ako počúvam :PP
Ináč všimnite si Frajerikove zakončenie a Xibalovu strednu casť, totožný motív Myslím, že ja zahlasovať môžem, keďže sebe hlas dávať nebudem samozrejme =) I tak som nebol lepší ako oni.
!!! tu máte moju nahrávku http://www.sendspace.com/file/1cw3hf vydrankal som ju od xibala ešte že si zdielame naše veci. (Ale tí čo hlasovali bez toho aby ma počuli nie sú moc korektný).
Last edited by Mess; 08.09.2011 at 21:51.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Iba 4 clovaci poslali? Hmm, som pocital s tym, ze sa chytia viaceri z tych rockerov, co tu mame. A ja nikde s nikym nehravam, iba tak pre seba ..
K sutazi:
Vypocul som vsetky nahravky vratane svojej este raz. Jednoznacne, co sa tyka kvalitativneho hladiska po vsetkych strankach je Xibalove prevedenie, dovolim si povedat, na profesionalnej urovni. Paci sa mi velmi jeho styl. Svoj hlas v ankete som bez vahania pridelil jemu. Moj osobny dojem (ostatni zucastneni, neurazte sa); sme este na daleke hony vzdialeni za Xibalom (a inymi )..
Last edited by marowak; 09.09.2011 at 08:41. Dôvod: doplnenie hodnotenia
no už som aj ja tu tak sa vyňadrím ...
chalani, v prvom rade všetkým čo nahrali a poslali smekám klobouček, ja som nič nenahral a vyhovárať sa nebudem, som lenivý a šmochtlák...
vidno že pracujete a makáte na sebe, všetkým držím veľmi palce a chválim.. kritiku mám napísanú na papieriku, ak by chcel niekto pošlem mu o ňom ss , načo to z mojej strany trepať sem..
a hlas som dal Xibalovi, bolo to nápadité, pekne vyberané tóny, malo to myšlienku, hlavu a pätu .. ku zvuku sa nebudem vyjadrovať ani k jednému lebo predsalen nahrávané v domácich podmienkach a nie je to súťaž o to kto má lepší zvuk ale o to kto čo zahrá....
v každom prípade všetkým čo sa do toho dokopali prajem veľa šťastia a úspechov... len tak ďalej !
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Bolo dokonca az 6 clovekov ale dvaja to nechceli zverejnit tak som vyhovel.Na druhej strane som ani necakal s vacsim poctom lebo momentalne nie su na fore ludia ktory by to zvladli.Okrem tych ktory na to skutocne maju ale sa im nechce alebo maju ine záujmy alebo len proste neni cas alebo chut.Ja som vdacny aspoň za 4 kusky aj ked ako vzorka toho co je skutocne na fore je toho dost malo.No nic.GCH 6 je otvoreny pre kazdeho kto ma chut nieco zorganizovat.Neni to len moja výsada.Vsetci mate tuto moznost.Mozno budeme casom hlasovať o tom ktore GCH bolo najlepsie alebo najhorsie.
trek, aj tak klobúk dole pred tým že si to vlastne zorganizoval.. veľa síl do ďalšej organizácie, aj keď ja momentálne vďaka mojej práci s ktorou som nadmieru spokojný ( cca 40 koncertov mesačne agentúrne) nestíham nahrávať ani to čo potrebujem....
držím palce všetkým snaživým...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Tak som si uvedomil, ze v mojom pripade sutazit na gitare so Xibalom je asi to iste ako na bicykli so Saganom ..
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)