Caute, mam taky maly problem - ked brnknem strunu v niektorych polohach (neviem cim to je ale hlavne na 11.prazci na D-cku) tak sa mi rozochveju aj tie pruziny od floydu co su zozadu gitary a poriadne to pocut...neviete ako by sa to dalo vyriesit?
Caute, mam taky maly problem - ked brnknem strunu v niektorych polohach (neviem cim to je ale hlavne na 11.prazci na D-cku) tak sa mi rozochveju aj tie pruziny od floydu co su zozadu gitary a poriadne to pocut...neviete ako by sa to dalo vyriesit?
Ja som to riešil už asi 3krát a nikdy neviem ako ale samé to prestalo, buď zmenou strún a ladenia, alebo trochu zmenou pnutia strún na floyde.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Velmi jednoduche riesenie...Previaz cez tie pruziny nejaky kus latky alebo cez ne natiahni nejaku gumycku napriklad aj do vlasov. Videl som to uz u vela gitaristov, bude to tlmit chvenie tych pruzin.
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2
diki skusim najprv tu gumicku do vlasov nechce sa sa mi ist do domacich potrieb po tu hadicku v tom videu![]()
Ja som si dal zablokovať celý Floyd Rose...no hotové nebíčko...
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
Tiez nad tym premyslamriadne ma stve preladovanie
![]()
Chalani tak naco ste si kupovali gitaru s Floyd Rose.Ked ho uz mate tak sa snim naucte pracovat a nezamykajte ho.Potom je len kopec clankov ako si niekto kupil gitaru s Floydom a gitara sa mu stale rozladuje.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Holt, majstre, stane sa aj také sci-fi v živote, že si mladý človek kúpi (na individuálne pomery) kvalitnú gitaru, časom sa s ňou zohrá, získa za hrsť skúsenosti, nejaké nové predstavy, nájde muchy, zmení názor na celý Floyd Rose (rozlaďovanie, nevyužívanie FRT, neustále odšroubovávanie zámkov a pod.) a jednoducho si povie, že nechce a že nemá cenu kvôli tomu predávať obľúbenú gitaru a zháňať novú, keď to stojí len maličkú úpravu. Ja som spokojný so zmenou, spravil by som ju znova. Napokon, pokiaľ viem, takúto úpravu si dal na niektorých gitarách s FR spraviť aj nemenovaný Joe Satriani.
Nicméne, vďaka za príspevok, každý názor niekomu môže pomôcť.
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
Ja s tebou plne suhlasim ze nazor sa meni potrebami a vekom ale nemozem si pomoct tych ludi je poslednu dobu nejak strasne vela co si kupuju veci len preto aby ich mali a ked nastane nejaky problem tak sa neriesi ale uteka sa od neho, alebo sa proste preda ci zapeniaze alebo len tak dalej.To ze si robí upravy Satriani alebo niekto iny v jeho postaveni neni urcite v tom ze na tom nevie hrat alebo sa mu to nechce ucit podla mna to bude vtom ze tam bude asi nejaka zmena zvuku nastroja.
Je mi to v postate jedno a neber si to osobne len som mal potrebu k tomu nieco povedat.
Najviac ma na tom sere ze ked uz si kupim nevhodny nastroj tak o nom napisem ze ho neviem naladit alebo ze s nim neviem pracovat ale nie to oblubene ze Floyd je na P.... a stale sa to rozladuje a podobne výhovorky.Ale tiez ma to serka len tak naokraj.Toť vsjo.
Last edited by trekker; 26.10.2011 at 20:50.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)