1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Boss BR 800
to je efekt? píšu niečo iné....
nemá zlý deň, pod stromček som si kúpil čo som chcel a normálne sa pýtam... BR 800 je v podstate prenosné nahrávacie zariadenie... tak idem pre a proti čo som prečítal o tom zariadení a čo mám ja skúsenosti s nahrávaním do pc..
len v rýchlosti čo som pozrel na boss stránke..
BOSS cca 440 E .... povedzme zvukovka m-audio fast track ultra okolo 400 ak sa nemýlim..
1. Boss môže nahrávať naraz 4 stopy.. Fast track naraz 8...
2. Boss má obmedzené svoje interné efekty, zakiaľ SW efektov je dnes nekonečno plus mínus 28
3. Zabudovaný bubeník s patternami, neviem či je tam možnosť tvorenia svojich patternov, zas SW bubeníkov, druhov a zvukov je asi toľko koľko efektov
4. beží to na baterky to je fajn ...
jednoducho príde mi to úplne zbytočná mašina v dnešnej dobe compov.. rýchlejšie editujem, strihám, efektujem a pracujem so zvukom priamo na monitore s myšou a voľbou toho čo tam chcem (aký zvuk, efekt a pod.) ako preklikávať sa v stroji s myšou.. toť vsjo
sú to tvoje peniaze, ja sa snažím len rozumne poukázať že prečo je to pre mňa nevýhodné riešenie a nikomu by som to neodporučil..
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5