caute, dneska som menil struny, a ked som chcel naladit oktavy narazil som na problem...na niektorych strunach je to na 12. prazci v pohode, ale na 24. dost mimo...znamena to ze mam zle osadene prazce?
caute, dneska som menil struny, a ked som chcel naladit oktavy narazil som na problem...na niektorych strunach je to na 12. prazci v pohode, ale na 24. dost mimo...znamena to ze mam zle osadene prazce?
V podstate...je to mozne, ale skor to bude len tym ze mas vysoko dohmat, alebo zle nastaveny krk, alebo oboje...![]()
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2
vysoko urcite niepraveze som rozmyslal ze si ho zvysim lebo mi rezonuju trochu struny...skor ten krk...ako to zistim?
![]()
tak to bude len tym krkom, mozno je moc rovny, ja so mal problem naladit oktavy ked nebol spravne prehnuty
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2
stlac stunu na 1. prazci a zaroven na prazci kde sa ti spaja krk s telom. v strede by mala byt struna cca 1mm nad prazcom. ak je medzera vacsia treba krk pritiahnut, ak struna sedi na prazcoch tak ho treba povolit. ako to spravis tu najdes viac ako jeden krat a na youtube mas aj videa ak by opis nestacil(truss rod adjustment)
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
myslim ze ani krk neni az tak strasne zle nastaveny...ked stlacim tu strunu tak v strede je necely milimeter (mozno pol milimetra) nad prazcom...bude to asi v prazcoch co? :/
ked mas lacnu gitaru tak je bezne ze su odflaknute prazce..oplati sa dat gitararovy nech ich prebrusi a proste nech ju nastavi..vrati sa ti ina gitara
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
tak ona original stoji 360 eurja som ju splasil vo vypredaji (ale novu) za 170...
to je ešte kategória lacných gitár
čo to máš?
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
http://muziker.sk/elektricke-gitary/...m-100-ggr.html velmi sa mi nepaci popravdeale tak...uz ju mam tak co uz...par rokov s nou prezijem
kukam ze ju zlacnili...asi sa im nepredavala...nedivim sa inak
![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)