a okrem Zuzky vsetkych old clenov fora musicana.sk
a okrem Zuzky vsetkych old clenov fora musicana.sk
Špeciálne tu chcem Fil-a a VL4KN0!
Bunnyyyyy!
aj keď v zásade ani neviem, kto to VL4KN0 vlastne je..
Bunnyyyyy!
ja tu chcem specialnu Zuzku
A ešte Ja, Miško a Vladko chceme späť pôvodný modrý chat, ktorý mal tie zvuky. Sme tu veteráni, takže očakávame kladné vybavenie
Bunnyyyyy!
ano to je ono!
ja umrem
Bunnyyyyy!
Zaujimave, ze aj mna tu niekto spomenul Vazim si to. Po mnohych prechorenych mesiacoch a tych ostatnych stravenych sprtanim sa do skoly, by som konecne rad cez leto popracoval na novom, funkcom fore. Bola by to kombinacia webu s clankami + fora, ako je toto (len bude dufam krajsie, kamarat spravi grafiku). Musim to este prebrat s nasim vedeni, co na to povedia a realne si na to musim aj najst cas (kedze cez leto sa bude asi makat na diplomke, + jednom dalsom skolskom projekte a samozrejme dufam aj znova zacat makat na gitare). Ci to stihnem cez leto, nikto nevie, ale ak by som to nespravil do zimy, potom to uz budem musiet odlozit do toho dalsieho leta, kvoli statniciam. Tak skusim pomaly, postupne cez leto. Rad by som na to vyuzil Wordpress + PHPBB3, dobre sa integruju - ak ma niekto lepsi (alebo iny) napad, sem s nim.
Toto nie je oficialny statement, iba cisto neoficialny, aby som po case aspon trochu karty zamiesal
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)