1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Klasická gitara
Kati čo sa týka predajní Ti až tak neporadím, na slovensku je to celkom bieda s akustickými gitarami ale osobne v tejto cenovej relácii mám najlepšie skúsenosti s Takaminami.. a vlastne teraz som si až všimol že chceš klasiku s výrezom a elektrikou, predpoklad s nylonkami.. ja mám dajakú Marin, som to kúpil od Maja v TN a doteraz mi slúži a hrá veľmi pekne...
vyskúšať a kvantum nástrojov sa dá v Klangfarbe či ký fras sa to volá píše vo Viedni... veľa ľudí to odporúča
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
http://www.emge.sk/index.php/cPath/2...asicke-gitary/
Jednu tú Martinez s výrezom má myslím môj učiteľ (not sure) a hrá v celku pekne. (samozrejme nemám tušenie, ktorá to je)
1 z 2 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
zneuzijem trosku tuto temu
ak mal niekto zaujem vzdelavat sa trochu v oblasti klasickej gitary:

skusenosti s tym zatial nemam, ale vyzera to zaujimavo, minimalne podklady k tomu (noty + videa) su kvalitne
Last edited by m4jo; 01.09.2012 at 15:36.
Dôvod: upraveny link na obrazok
tak čo ? žiadny link ani nič viac nevidím 
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas