+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 2 1 2 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 17

Téma: P: Ibanez Prestige RG1570CB w/ SD Blackouts AHB-1 set

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

P: Ibanez Prestige RG1570CB w/ SD Blackouts AHB-1 set

Olla, davam na drzovku inzerat sem, lebo mi tu chyba inzertne subforum / kategoria. Polozku Classifieds si tu nikto nevsima, co viem z vlastnej skusenosti a jedna hromadna tema pre vsetky inzeraty, kde uz clovek ani nevie, kto komu odpoveda, tiez nie je stastne riesenie. Okrem toho by mohol byt inzerovany nastroj odpovedou na to, co vam tu naozaj chyba :-). Podme teda na to:

Ponukam japonsky kvalitny nastroj vo vynikajucom stave. R.v. 2003. Pred cca. rokom cistené tremolo, fabricke snimace vymenene za aktivnu sadu vsestrannych Seymour Duncan Blackouts AHB-1, zamky vymenene z 43 mm na 42 mm pre este rychlejsiu hru (vsetky upravy vratane kompletenej vymeny elektriky a spinacov ako aj kompletne nastavenie nastroja robil znamy to gitarar Igor Keller). Revolucne SD Blackouts su pravdepodobne najlepsie dnes dostupne aktivne snimace na trhu. Uz od vyroby velmi kvalitny a spolahlivy nastroj s vysokou pridanou hodnotou za myslim si prijemnu cenu. Gitaru predavam, lebo chcem skusit toto a farba inzerovanej gitary "cosmic blue", ako ju vidno napr. tu sa nehodi k hudobnej ciernote, ktoru s kapelou aj koncertne produkujeme. Za roky pouzivania 3-4 drobne chyby laku po obvode tela. Hodnota so snimacmi: 1000 E, moja cena 570 E. Foto este doplnim. V pripade zaujmu piste sem alebo na sigma@post.sk. Nastroj je v NR, s moznostou dosledneho oskusania v skusobni.

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Re: P: Ibanez Prestige RG1570CB w/ SD Blackouts AHB-1 set

V pripade zaujmu skuste navrhnut nejaku realisticku cenu, dohodu nevylucujem, pokial bude rozumna

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Za polovicu z kupnej ceny!!! 500,- . Podotykam, ze ide o spickovu gitaru v hodnote 1000,-, ktora hra teraz lepsie ako za nova... Nikto? Niekto?

Členom od
    Feb 2011
    Level
    26
    Sila Reputácie
    14

Trochu nerozumiem tomu, ze pises na zaciatku, ze kvalitny nastroj a dalej rozpisujes ako si ju prakticky nanovo postavil... tak ked poviem o niecom, ze je kvalitne tak nevymenim 2/3 vyrobku nie ?

Členom od
    Jul 2010
    Level
    30
    Sila Reputácie
    18

ved vymenil snimace a zamky,nic viac

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    51

tiež neviem čomu sa umpik čuduje, štandardný upgrade, ľudia berte, poprdeli nástroj za super cenu...
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    Feb 2011
    Level
    26
    Sila Reputácie
    14

Som tazky amater, beriem to s5 :-) ospravedlnujem sa mi to prislo dost ked vymenil snimace komplet elektroniku, zamky, tak mi to pride, ze z povodu ostalo len drevo. Ja som na svojej akurat nove struny dal :-D :-D + nastavenie. Ja netvrdim, ze je to zla gitara a, ze ju nemate kupovat. Ach, ze som vobec prispel ja debil :-)

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    51

úprava elektriky je štandart, ja tiež každú gitaru predrátkujem.. snímače je klasický upgrade k lepšiemu, hardware okrem zámkov je pôvodný, taktiež bez zásahu do dreva takže nič zlé sa s ňou nerobilo.. popravde nedostať tento mesiac pozdrav zo zdravotky a sociálky kvôli odvodom tak ju beriem
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    Feb 2011
    Level
    26
    Sila Reputácie
    14

Nj take pozdravy mam tiez rad na zaciatku vlezdoprdelky typu,,pane" a ,,prosime Vas" a na konci je clovek naje*any, ked zisti o com to je :-D

Inak Ta pocitujem :-D

,,Re: Strat+kombo
    chorobou slovenských gitaristov je na všetkom meniť snímače ..."

...

,,snímače je klasický upgrade k lepšiemu"

...

Tak co mam teda menit snimace na Strate, alebo je to strata casu a penazi ?:-) A preco predratuvavate gitary ? K comu je to...je to rozdiel v signale alebo ako ? Davate bezkislikate kable?

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    51

ber do úvahy gitary v istej cenovej hladine...
    ľudia si myslia že keď kúpia skvajer za 120E a dajú tam snímače za XY eur že zrazu ten nástroj začne hrať a prd..
    keď sa bavíme o gitarách vyššej triedy, toto experimentovanie je bežné hľadanie zvuku, čo si s čím sadne..
    mohol som to predtým napísať aj lepšie.. uznávam
    edit : a prečo predrátkovaváme? ja som napr. istého času dal dokopy SXku ktorú som brával aj do štúdia a pod.. páčilo sa mi ako hrala, no elektrika bola strašne porobená, však čo čakať od gitary za 100E... tak som si ju porobil, nehrá o nič lepšie ale je spolahlivá

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky