fuh..... dost zly pristup
najdi si brigadu a na setri. Mozno potom ze mas naozaj snahu a mozno ta aj podporia.
Presne ako Ľuboš hovorí. Začni sporiť, nájdi si brigádu. Keď rodičia budú vidieť, že sa snažíš, možno sa rozhodnú pomôcť Ti a prispejú aj oni. Ale nespoliehaj sa na to.
A garantujem Ti, že keď budeš môcť povedať: "Na túto gitaru som si našetril sám", to bude skvelý pocit!![]()
Mám 10 rokov
V tom prípade ti asi ostáva len to šetrenie...postupne si odkladaj, za narodky, meniny, veľkú noc a tak.
Mám pre teba zlú správu ak si raz postavili hlavu máš smolu a musíš sa zabávať inak.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Alebo môžeš poslúchať rodičov na slovo a možno si to rozmyslia
Vzhľadom na vek (10 r.) to asi nebude práve najjednoduchšie, ale všetko možno riešiť. Čo takto skúsiť dohodnúť sa s rodičmi na vykonávaní nejakých domácich prác za "odmenu" aby si si odpracoval svoju gitaru. Len daj pozor, lebo ak rodičov podvedieš raz, už viac nebudeš "dôveryhodný klient ich bankového domu".
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)