+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 7 z 7

Téma: P: Hohner Soulpick z minulého storočia

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

P: Hohner Soulpick z minulého storočia

Olla, hadzem do placu moju milovanu domacu gitaru Hohner Soulpick. V nasich koncinach ich nie je vela, ta moja ma v skutku specificku historiu. Zatial postujem len video jednej mojej improvizacie este z roku 2009
    . Tento lahky superstrat (nemeckej vyroby?) ma mensie telo a uzky, velmi rychly krk. Vyborna na domace hranie a nahravanie, aj nasucho ma na elektriku prekvapivo akusticky zvuk (co je dobre znamenie). Dvojzvratne tremolo drzi ladenie, ale len v pripade, ze sa s nim nehybe :-) Da sa pouzivat na obcasne jemne doladenie (fixovat sa moze, ale netreba) alebo vymenit. Fabricky snimac bol vymeneny za vskutku vydareny Kent Armstrong. Dalsia vec je, ze korpus bol na jednom mieste zlomeny, na inom prasknuty. K tomu doslo tak, ze som este velmi davno s promile nad 3 a s gitarou na chrbte spravil salto pri kurioznom pade z bicykla... :-) Gitarar ju dal dokopy a Hohnera hra ako predtym. Kazdopadne video bolo robene v stave, v akom je veslo dnes. Detailne fotky doposlem. Vobec netusim, ako gitaru nacenit, je mojmu srdcu blizka, ale uz mam doma 3 a potrebujem cash. Je vhodna aj ako zaklad na nejaky DIY-projekt, pri troche casu, sikovnosti a investicii do obnovy sa z nej da spravit krasna rychla originalna gitara. Ilustracne foto si najdete na nete, realne foto doposlem. Zaujima ma nazor, ci by mal niekto zaujem ju odkupit a cca. za kolko... (zaujemci piste spokojne aj PM). Foto este postnem neskor.
    Last edited by iamomega; 27.01.2013 at 09:22.

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Re: P: Hohner Soulpick z minulého storočia

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Tak skusim cenu: 150 €, dohoda mozna. Detailne fotky su v inzerate tu.

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Apdejt: gitara preladena z cis naspat na e, floyd nanovo zostelovany, chodi lepsie ako doteraz. Napriek vyhodnej cene nadalej plati moznost dalsej dohody. Najznelejsia z mojich gitar. Cenu znizujem na 140, ked sa nikto neprihlasi, niekedy v buducnosti zasa znizim o 10. Da sa teda spekulovat, ale nemusi sa vyplatit dlho cakat, lebo kto prv pride, ten prv berie :-) . Nova cena teda 140 (osobny odber).

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Nechcem ti do toho kecať, ale keď aj po 3 mesiacoch nikto nereagoval, niekde bude asi problém (cena 140 alebo 150 za dobrý nástroj nie je veľa). Skúsil by som to asi ponúknuť aj inde ako na Bazoši a tu.

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

Az teraz v aprili som to zacal sirsie ponukat, je to zatial tu, na hudebnibazar.cz, FB, bazos, muzikeri a na gitaristi.sk a viac mi nenapadlo. Pravdupovediac neviem, kde je problem, lebo zatial som nemal ziadneho seriozneho zaujemcu, co by to chcel aspon vyskusat. Mozno sa niekomu nezda cena za starsi nastroj s drobnymi vadami krasy. Vsak uvidime, silit to nechcem. Budem postupne znizovat cenu a uvidime.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Neviem odhadnuť, či to spraví znižovanie ceny, ale ak sa ti nikto nehlási, asi to nebude v cene. Tu je asi viac začiatočníkov ktorí si viac potrpia na vzhľad a bezchybný lak ako na vyhratý nástroj s nejakým tým šrámom. Možno im tento typ nástroja nesedí. Neviem. Skús to ešte ponúknuť tu: http://www.muzikus.cz/bazar/?list=1

chce to však šikovný popis a dobré foto.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky