Olla, hadzem do placu moju milovanu domacu gitaru Hohner Soulpick. V nasich koncinach ich nie je vela, ta moja ma v skutku specificku historiu. Zatial postujem len video jednej mojej improvizacie este z roku 2009
. Tento lahky superstrat (nemeckej vyroby?) ma mensie telo a uzky, velmi rychly krk. Vyborna na domace hranie a nahravanie, aj nasucho ma na elektriku prekvapivo akusticky zvuk (co je dobre znamenie). Dvojzvratne tremolo drzi ladenie, ale len v pripade, ze sa s nim nehybe :-) Da sa pouzivat na obcasne jemne doladenie (fixovat sa moze, ale netreba) alebo vymenit. Fabricky snimac bol vymeneny za vskutku vydareny Kent Armstrong. Dalsia vec je, ze korpus bol na jednom mieste zlomeny, na inom prasknuty. K tomu doslo tak, ze som este velmi davno s promile nad 3 a s gitarou na chrbte spravil salto pri kurioznom pade z bicykla... :-) Gitarar ju dal dokopy a Hohnera hra ako predtym. Kazdopadne video bolo robene v stave, v akom je veslo dnes. Detailne fotky doposlem. Vobec netusim, ako gitaru nacenit, je mojmu srdcu blizka, ale uz mam doma 3 a potrebujem cash. Je vhodna aj ako zaklad na nejaky DIY-projekt, pri troche casu, sikovnosti a investicii do obnovy sa z nej da spravit krasna rychla originalna gitara. Ilustracne foto si najdete na nete, realne foto doposlem. Zaujima ma nazor, ci by mal niekto zaujem ju odkupit a cca. za kolko... (zaujemci piste spokojne aj PM). Foto este postnem neskor.