+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 2 1 2 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 18

Téma: TGS (Tube Guitar Sound) "Rowdy 60"

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    50

TGS (Tube Guitar Sound) "Rowdy 60"

milí kolegovia gitaristi, gitaroví fanúšikovia
    s radosťou vám oznamujem že môj kolega a priateľ Mario Tománek (gitarista skupiny AYA) vyvinul v spolupráci s Ivanom Slúčikom celolampový aparát TGS Rowdy 60..
    tu je také malé propagačné video
    http://www.youtube.com/watch?v=RX0BRksoI6Y
    dnes som to bol sám vyskúšať a dojmy sú výborné.. prvý kanál clean/crunch (prepínateľný footswitchom) ma potešil najviac a drive kanál (taktiež na footswitchi) je také správne mäso..
    čo som odpadol, problém väčšiny aparátov je čistý zvuk a na tomto aparáte bol fakt nádherný, drajvy boli super.. testovali sme to s gitarkou Music Man Steve Lukhater a potom ešte na nejakej srande.. naozaj som bol milo prekvapený ako to hralo..
    vyrába sa vo verzii kombo 2*12 a hlava s bedňou 2*12 ..
    tu fotka z dnes
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...14545677_n.jpg
    zaujímavou vychytávkou je na "fútsviči" takzvaný "fast channel" keď potrebujete na sekundu prepnúť kanál z čistého na skreslený a späť tak nemusíte skákať po dvoch tlačítkach (najskor drive, potom clean) ale zatlačíte ďalšie tlačítko (fast) a ako dlho ho držíte tak dlho vám hrá drive..
    toto neberte ako nejakú recenziu ale skôr info že je tu niečo nové a fakt dobré..
    ak by ste chceli nejaké info, píšte
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    Nov 2006
    Level
    62
    Sila Reputácie
    39

Re: TGS (Tube Guitar Sound) "Rowdy 60"

Ten chlapec, Mario Tomanek, sa mi naozaj velmi paci ako hra, videl som niekolko zivakov AYA a vzdy som obdivoval jeho techniku a lahkost, s ktorou hraval aj narocne (urcite aspon z mojho pohladu) pasaze. Keby som tak dokazal na gitare aspon desatinu z toho co on...:-(
    A co sa tyka aparatu, dizajn skvely a z pripojenej ukazky je uplne zrejme, ze je to plnokrvny poctivy lampas, vyborny zvuk. Predpokladam, kedze oznacenie nesie cislo 60, ze to bude zhruba vykon vo W? Crunch aj overdrive budi preampove lampy nadherne. Nevies akymi typmi je osadeny? Predpokladam, ze chlapci zo ZA nemaju daleko do CA po JJ lampy. Ci? Otazkou je tiez, kolko taka zostava stoji...

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    50

jop je to 60W, osadene je to vintage 30tkami..
    lampy netuším čím je to osadené, bol som si to vyskúšať na pol hodinku a hlavne som hral a neriešil čo je vo vnútri..
    inak bol tam jeden kus v štádiu výroby a vnútri je to krásne porobené.. poctivá robota..
    cenovo sa to pohybuje kombo neviem a hlava s bedňou 1200 plus mínus (podľa povrchovej úpravy)
    ja som v štádiu že to asi poriešim...
    jo a Mario hrá poprdeli a ešte je to aj správny chlap
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    Feb 2011
    Level
    57
    Sila Reputácie
    14

fasa to znie ale ta cena
    Keep on rockin` in the free World !

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    50

Unhappy Re: TGS (Tube Guitar Sound) "Rowdy 60"

tak cena je adekvátna kvalite a možnostiam, zober si cenu nového 5150 alebo mesiny... ja viem, nie je to značka ako taká, nechcem robiť reklamu ani nič, ale odporúčam vyskúšať, je tá možnosť a kto uvažuje nad "dospelým" aparátom tak.... lepšie je raz počuť......

Členom od
    Feb 2011
    Level
    57
    Sila Reputácie
    14

sak ja nic ja muzikant ... ale znie to dobre
    Keep on rockin` in the free World !

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    44

znie to super, aj vyzera.. skoda, ze som si to nevsimol skor, akurat som kupoval novy zosik a aj som kupil.. ale spokojnost.. no.. ale vyzera to fakt super teda aj to vonkajsie spracovanie.. klobuk dolu.. hadam to bude mat uspech.. uz iba websajt dobry spravit a promo (ako tu).. fandim inac velmi.. uz dlho som cakal, aby taketo nieco aj u nas bolo, v Polsku mas Labogu, v Cechach robi fajne ampy p. Horky.. u nas mi to chybalo - nieco poriadne tohto typu a cena je teda aka ? (hlava + 212 box)
    Last edited by Fil; 08.02.2013 at 20:41.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    50

hlava s boxom sa pohybuje okolo 1200E, podľa povrchovej úpravy..

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    44

To je uplne v pohode cena Fakt.. Lacnejsie nez napr. Blackstar Series ONE 50W s 212 boxom.. o nieco. Dufam, ze sa tomu bude darit.. Budem o tom hovorit dalej, ak si niekto bude chciet kupit zosik.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Apr 2011
    Level
    30
    Sila Reputácie
    15

No vyzera a hra to pekne. Clovek by bol samozrejme mudrejsi, keby vedel nejake detaily k sposobu nahravania. Mohol by chalan zavesit aj suchy zvuk jedna stopa cez sm57 na stred bez podmazu s EQ na 12:00. Cena vyzera byt primerana kvalite, problemom pri chybajucom mene by mohla byt cena pri opatovnom predaji pouziteho kusu, ktora sa asi nebude drzat tak vysoko ako pri spomenutych znackach ala Mesa alebo Peavey, ale mozno sa mylim. Kazdopadne thumbs up. Pokial budu chciet spravit niekedy aj prezentaciu v nemcine, tak s tym viem pomoct, to je jedina oblast, v ktorej som naozajstny odbornik...

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky