zdravim. kamarat sa chce naucit hrat na klaviri, tak si chce na zaciatok kupit nejaky syntak. najlepsie by bolo okolo 70e max do 100. vobec neviem co je kvalitne v tejto oblasti, tak ak by ste mohli niekto poradit.
zdravim. kamarat sa chce naucit hrat na klaviri, tak si chce na zaciatok kupit nejaky syntak. najlepsie by bolo okolo 70e max do 100. vobec neviem co je kvalitne v tejto oblasti, tak ak by ste mohli niekto poradit.
ak chce novy, tak asi najskôr toto: http://www.muziker.sk/klavesy/keyboa...yamaha-YPT-220
ďalšia možnosť je z druhej ruky. určite by som bral nejaké yamaha.
Tiez som pozeral na tu yamahu. diki asi ju teda zobere.
No ta Yamaha YPT 220 je samohrajka, nie syntak. Syntetizator je pristroj, ktory vie generovat rozne zvuhy. Samohrajka rozne zvuky obsahuje a ty ich budes prehravat cez klaviaturu. Plus tam mas aj nejake bicie sady a cele to mozes zapojit napr. do nejakej MIDI komunity. Ale samo to zvuky syntetizovat podla vsetkeho nevie. Samozrejme na bezne hranie a na vyuku techniky to plne postacuje. Chcelo by to siahnut na tie klavesy ci su aj dynamicke, ake su vlastne na omak. Ja som sa len ozval preto, lebo pod pojmom syntak si predstavujem prave pristroj na generovanie zvuku. V ziadnom pripade som Ta nechcel odradit od tvojho rozhodnutia resp. zabrzdit Tvoj klavesovy rozlet.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)