+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 2 1 2 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 14

Téma: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

  1. #1
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Zdravím gitristi, potreboval by som poradiť. Občas hrávam na gitare tak, že mám zapojené kombo do pc a z pc si púšťam pesničky ako podklad (pretože reproduktory v pc stoja za...nič). Všetko funguje ok, problém však nastáva keď si do komba zapojím ešte slúchadlá. Vtedy je zvuk z pc veľmi prebasovaný a čiastočne aj z gitary. Čo sa týka gitary, tú si viem na kombe ešte nastaviť ale štve ma ten zvuk z pc. Viete mi poradiť, čo s tým? Inak HW -roland cube 15XL, sluchadlá sennheiser HD435, zvukovka v pc je asi vstavaná kedže sa jedná o notebook.

  2. #2
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Mimochodom sluchátka hrajú v poriadku keď sú zapojené priamo do pc

  3. #3
    Členom od
    Feb 2009
    Bydlisko
    Košice
    Príspevky
    252
    Points
    5,025
    Level
    45
    Sila Reputácie
    16


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    a čo tak zapojiť hudbu napríklad z mobilu do komba cez IN a sluchatka napojiť do komba? .. ja som to ešte na malom marshalle riešil tak :P
    Fender Standart Stratocaster-Sunburst,MN,3 single
    Fender Frontman 65r
    Digitech RP70

  4. #4
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    hmm..tiež to duní, že neni počuť skoro nič

  5. #5
    Členom od
    Feb 2009
    Bydlisko
    Košice
    Príspevky
    252
    Points
    5,025
    Level
    45
    Sila Reputácie
    16


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    ešte som zvykol spraviť to, ked som mal pokazeny pc, že som si dal veľké sluchatka do komba.. a štuple som si dal do uši a vnich som mal podklad.. nie zrovna najšťastnejšie riešenie ale počuť som sa počul a vyvážené to taktiež bolo
    Fender Standart Stratocaster-Sunburst,MN,3 single
    Fender Frontman 65r
    Digitech RP70

  6. #6
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    dobre že si spomenul tie štuple...skúsil som si ich dať do komba a musel som vymeniť aj redukciu a fungujú v pohode. Čiže problém bude buď v redukcii alebo v sluchátkach

  7. #7
    Členom od
    Dec 2007
    Bydlisko
    xxx
    Príspevky
    4,615
    Points
    35,149
    Level
    100
    Sila Reputácie
    88


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Slúchadlá sú určite v poriadku. Zahrajú ti len to čo do nich pošleš. Zvuk možno nastaviť aj priamo v ntb. Ovládacie panely - Hardvér a zvuk - Zvuk.

  8. #8
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Dnes som kúpil novú redukciu a aj s ňou hrajú zle...ak dám miesto tých senheiserov obyčajné štuple tak hrajú fajn. Čiže keď už to nie je v sluchátkach tak fakt neviem. Inak v nastaveniach zvuku som nenašiel ekvalizér, na to bude treba asi novšie ovládače na zvukovku?

  9. #9
    Členom od
    Feb 2011
    Bydlisko
    Nová Dubnica
    Príspevky
    33
    Points
    4,530
    Level
    42
    Sila Reputácie
    11


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Ale zas keď používam tie slúchadlá iba na pc(bez redukcie) tak je všetko ok...nechápem

  10. #10
    Členom od
    Jan 2010
    Bydlisko
    sabinov
    Príspevky
    497
    Points
    8,737
    Level
    62
    Sila Reputácie
    19


    Re: Prebasovaný zvuk v sluchátkach

    Nejak nechapem ako to mas vsetko popletene(zapojene). Signal z komba posuvas do PC a z PC do komba a do toho este zapojis do PC sluchadla? Cize potom do sluchadiel ide signal z komba do PC a z pc do komba a do sluchadiel alebo dafuq?

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

     

Kľučové slová pre túto tému

Pravidlá prispievania

  • Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky