ANOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!! .... prvy uspech, jeden vers bez pomylenia![]()
ANOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!! .... prvy uspech, jeden vers bez pomylenia![]()
Bunnyyyyy!
no vidisPôvodne Príspevok Pridal(a) Angell-X
tak potom ich urcite zvladnes za tyzden aspon 25 uvidis
No podla toho ako sa ti bude chciet cvicit
![]()
Guitar is my drug!
ja by som najradsej cvicil stale, ale teraz toho mam fakt dost ..este by som si mohol aj zmaturovat![]()
Bunnyyyyy!
Cafte, dlhise som tu nebol, bo sa uz musim ucit na maturym mam minimum volneho casu a ked ho teda mam, idem radsej hrat na gitaru ako na PC, no ale k vecimal som problem ze sa mi nedarylo spievat pocas hrania...nic som netrenoval potom, proste som stale len hral hral hral, a ked som mal ten rytmus uz v hlave, ze osm proste nemyslel na to co robim rukou, tak som si skusil posvevovat a vyslo to
nepomylil som sa a teraz uz bez obaf tak robim stale .... takze moja rada...cvicit cvicit cvicit a pri tom nemysliet na to ze na to nemyslime
:
![]()
Bunnyyyyy!
zboznujem ked si mozem spievat pri hrani ;D ale radsej to praktizujem len doma ;D aaa mala som s tym problem niekedy daaavno bo som nikdy nerobila oboje naraz ale teraz uz fakt bez problemov ;D skoro teda no![]()
aaa neviem ci to len ja som taka salena (A) ale ked uz mi nieco nejde zahrat aj zaspievat dokopy tak si to pustim a hram aj spievam si do toho![]()
stáva sa aj mne..ale ja skor robím vokály ako základný hlas
mne ide jedine spievat do punku![]()
Tenson španielka
Randall RG75 + footswitch (NA PREDAJ!) BAZOS INZERAT
Ludwig CS Accent black + Tama Speed Cobra + Paiste cymbals + EVANS skin
mňa by zas zaujímalo prečo v očiach iných ľudí klesne gitarista keď nevie spievať? ako hrám si na gitare trebárs na inťáku a všetci prídu že fajné a tak... a že daj dačo.. a keď im poviem že ja spievať neviem tak všetci odídu s frflaním... akože mne je to uprdele čo si myslia ale prečo takmer u každého vládne ten pocit že keď viete hrať na niečom tak musíte vedieť aj spievať??
som na tom podobne proste moje dutiny nie su usposobene a ani ochotne spievat daco seriozne plus nemem na to hlas cize ak spievat tony tak potichu ak chcem pridat uz to nejede pretoze na hlasny spev sa nadrim len kvoli hlasitosti uz nezostaba sily ani priestor na drzanie tonu...
co sa tyka intraku
sprav to ako ja
do 2-3 mesiacov som pospoznaval par ludi co vedeli spievatnaucil sa ich oblubene a oni sa nejak potom naucili moje (samoska ze okrem Metallica, Battery nedali)
jaj a tvoja otazka preco klesne.. Ono neklesne ale to ze ta budu pocuvat je tzv Entertaimnet a ide o to aky im poskytnes no a ludia si na chodbovici lubia poskriekat cize aj keby ta brali tak zistis ze aj to ti leze na nervy pretoze oni chcu bliakat PANIC od Lucie a ty to nemozes ani cititza dalsie vela ludi lubi pesnicky aj kvoli textu a hudbu ako taku vnimau ako 1/2 uspechu....
Ale co sa tyka cistej hudby my sme s kamosom mali uspech tak ze sme mali 2x gitar 1x ustna harmonica 1x husle a davali sme Winetua, Blue bossa, What a wonderfull world a slo toale iba tak akordy od Nedvedov moc vody nenamutili
Last edited by quark321; 25.07.2009 at 10:08.
BOSS ME-50
BOSS RC-2 (20tku uz asi neuvidim)
Marshall MG 15CD (ano ano 15w tranzitakale lubim ho
)
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)