1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Schecter Banshee Floyd Rose
Zdravím. Prednedávnom som si kúpil túto gitaru ,a prišiel som na jeden problém. Pri používaní páky sa mi struny rozladzujú. Kamarát mi to aj nastavil ,držalo to v pohode a deň na to sa to zas rozladilo po jednoduchom použití páky nadol.
Teraz som prišiel na to že bez zámkov keď idem pákou dole tak struny sa nadladia smerom hore podladila ,ale so zámkami to je opačne(neviem či je to normálne tak to radšej spomeniem) . Už sa s tým bavím hodnú chvíľu ale absolútne neviem kde môže byť problém.
Ten bridge po pákovaní nevráti úplne do pôvodnej polohy ,ale teraz som to znova nastavil a drží to vodorovnú polohu nech robím hocičo ,ale stále sa to rozladuje ,aj pri jednoduchom vibrovaní hore dole.
Moje nádobičko:
Engl Fireball 60
Harley Benton G212 Vintage
Fokus Strat S-S-H KA
Kustom Dual 30RC
Akustika Marco
Zopár káblov a veľa trsátiek

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: Schecter Banshee Floyd Rose
Tvoj popis mi je mierne nejasny,ale v podatate si popisal fungovanie nekvalitneho lacneho floyd
Povol struny co najviac, vyber tie zadne struny a vyber flogd, pozri ci su tie noze na ktorych drzi neni zatupene,mali by byt ostre,aby sa na tej hrane floyd mohol pekne hupat. Ak budu zatupene tak ich trochu pribrus. Ak ich aj nebudes brusit, daj na ne trochu vazeliny a daj floyd aj pruziny nazad. Ale este nez napnes struny, daj vazelinu aj na tie miesta kde sa o floyd opieraju ( kamene na floyde),proste to namaz pod strubani a nalad gitaru. Poriiadne s tym popakuj a zase nalad, tak to par krat zopakuj a nakoniec to pekne nalad a zamknu a samozrejme poutieraj zvysok vazeliny nech si od toho nezababres ruku a aj celu gitaru....no a malo by to byt. Ten lacny floyd sice nikdy nebude dokonalo drzat ladenie ale nejake to vibrato a obcasne zapakovanie to vydrzat urcite musi a ak spravis vsetky tieto kroky co som ti napisal tak by ti mal sluzit dobre.
P.S az terza som si uvedomil, ze to je uz slusna gitarka a aj ten floyd uz nieje len take blato, ak sa nemylim, kazdopadne skus to namazanie strun ako som pisal vyssie...daj vediet ako to dopadlo
Last edited by Xibal; 03.02.2014 at 15:35.
Fender Strat (Dimarzio Super Distortion pickup)
Line6 UX2