+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 4 z 4

Téma: Daniel Buc

Členom od
    Sep 2010
    Level
    62
    Sila Reputácie
    15

Smile daniel b

Last edited by Blecky; 28.02.2021 at 16:27.

Členom od
    Sep 2010
    Level
    62
    Sila Reputácie
    15

Re: daniel b

Neviem, či toto fórum ešte žije, každopádne som začal nový sólo projekt, tak kľudne vypočujte, dajte feedback, pošli kamarátom, share-ujte.

https://linktr.ee/daniel_b

Členom od
    Feb 2011
    Level
    57
    Sila Reputácie
    13

Re: Daniel Buc

Ahoj Dano. Obcas sa tu vynori nostalgicky zombik :-D. Rad som si Ta vypocul. Je to prijemna muzicka, skoda ze v anglictine a nie v reci naseho kmena, ktora je v nasej galaxii beznejsia. Ale je to Tvoja muzika a budu ju pocuvat, lebo je to fajn muzicka, ludia, ktorym mozno tento americky podmaz vyhovuje. Vzdy ma napada, ci by textom Tvojich piesni rozumela Tvoja mama. Ale pokracuj v tom, com si zacal. Ked budes vypredavat stadiony za velkou mlakou, tak sa Ti ta anglictina zide. Mozno by si mohol venovat viacej pozornosti domacej galaxii. Lebo je to fajn, ked tu v nasom salasi vznika muzicka, ktorej miestni aborigeni rozumeju. Nech sa Ti dari..

Členom od
    Sep 2010
    Level
    62
    Sila Reputácie
    15

Re: Daniel Buc

Ahoj, vďaka za vypočutie! a teší ma, že občas sa tu objaví niekto zo starých čias. "miestni aborigeni" mi vyčarilo úsmev na tvári beriem na vedomie a ešte raz vďaka. veľmi si cením, že si si to pustil a našiel čas na feedback. taktiež všetko dobré do 2021 prajem, nech si žiješ v zdraví!

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky