Neviem, či toto fórum ešte žije, každopádne som začal nový sólo projekt, tak kľudne vypočujte, dajte feedback, pošli kamarátom, share-ujte.
https://linktr.ee/daniel_b
Ahoj Dano. Obcas sa tu vynori nostalgicky zombik :-D. Rad som si Ta vypocul. Je to prijemna muzicka, skoda ze v anglictine a nie v reci naseho kmena, ktora je v nasej galaxii beznejsia. Ale je to Tvoja muzika a budu ju pocuvat, lebo je to fajn muzicka, ludia, ktorym mozno tento americky podmaz vyhovuje. Vzdy ma napada, ci by textom Tvojich piesni rozumela Tvoja mama. Ale pokracuj v tom, com si zacal. Ked budes vypredavat stadiony za velkou mlakou, tak sa Ti ta anglictina zide. Mozno by si mohol venovat viacej pozornosti domacej galaxii. Lebo je to fajn, ked tu v nasom salasi vznika muzicka, ktorej miestni aborigeni rozumeju. Nech sa Ti dari..
Ahoj, vďaka za vypočutie!a teší ma, že občas sa tu objaví niekto zo starých čias.
"miestni aborigeni" mi vyčarilo úsmev na tvári
beriem na vedomie a ešte raz vďaka. veľmi si cením, že si si to pustil a našiel čas na feedback. taktiež všetko dobré do 2021 prajem, nech si žiješ v zdraví!
![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)