ako sa rozcvicujete pre hranim??s tym mam problem.lebo stale ked chytim gitaru do ruky tak mam tuhe,spomalene prsty a trva to kym sa naladim
ako sa rozcvicujete pre hranim??s tym mam problem.lebo stale ked chytim gitaru do ruky tak mam tuhe,spomalene prsty a trva to kym sa naladim
ja si vzdy zahram nejaku pesnicku, kde treba rychlo prehadzovat prsty, vybrnkavat rychlo, aby som sa rozcvicil a potom idem "na vec"...
HK Aquacity SKP Poprad
hmm. ja si prebehnem hmatnik 1-2-3-4, Cdur v dvoch oktavach par krat, stale rychlejsie a rychlejsie, pentatoniku... a ptm nejake useky pesniciek a ide sa![]()
TAK,tvoje rozcvicky nemusia prebiehat zrovna na hmatniku alebo s gitarou,dobra rozcvicka je aj pisanie na klavesnici vsetkymi 10 alebo hocikde si bubnovat prstekama,to je o tom prekrvit si prsty a uvolnit stiahnute svalstvo
------------------------
Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....
samozrejme som zabudol dodat aj roztahovanie prstov,trenie dlani o seba a mozno aj masirovanie.
------------------------
Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....
No ja sa vzdy rozcvicujem tak se si poklepkavam melodiu na prstoch ale to vôbec nepomaha a dokonca sa mi vytvoril zlozvyk ze stale z lavou rukou poklepkavam na stôl a robim sa ze hram rychle sola na hmatniku![]()
Guitar is my drug!
no vidis,je klepem obidvoma rukami este si aj bucham nohami,moju holku to uz zacina stvat,nech som kde som tak musim proste buchat(buchat ako buchat,vzdy niaky rytmus)ale prichadzam na pekne veci.To mas ako perkusie,vsade to vydava iny zvuk,to je na tom najpeknejsie.:-D
------------------------
ale co som zabudol ze uz tak bez toho nemozem ze sa ucim hrat na gitke a zaroven si doprovod robim nohami ako na bicich.Spievat je do toho fuuuh ale da sa
------------------------
a aby som bol konkretnejsi, tak na uvod si najjcastejsie zahram od plihala kluziste.
a pavuk, tie tvoje rozcvicky som skusal a je to dobre. dik za tip.
HK Aquacity SKP Poprad
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)