+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 5 PrváPrvá 1 2 3 4 ... PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 46

Téma: Vitaj na novom diskusnom fóre!

Členom od
    Jul 2006
    Level
    55
    Sila Reputácie
    22

Talking

Aj ja mam problem s tymto forom, ale postupne si zvykam.Predsa musim priznat ze toto je lepsie ako phpBB.PhpBB je uz dost podla mna dost stare..Ako mi povedal Fil "musime ist s dobou".

Guitar is my drug!

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

diky moc!!! hadam sa mi podari to prekonať

Členom od
    Nov 2006
    Level
    37
    Sila Reputácie
    18

Thumbs down

no mne sa novy dizajn nepaci.stary bol ovela prehladnejsi a bol som nan zvyknuty.teraz nevidim ci je v teme novy post lebo tie obalky su kazda inaksia.boli zmazane temy atd atd.

Členom od
    Oct 2006
    Level
    55
    Sila Reputácie
    27

praveze teraz to vidis ovela lepsie staci si kliknut na: Nove prispevky a vsetko nove od posledneho prihlasenia sa ti zobrazi .. teda bolo to aj na starom, ale tu je prehladnejsie

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    43

Question

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) pinacolada Zobraz Príspevok
    no mne sa novy dizajn nepaci.stary bol ovela prehladnejsi a bol som nan zvyknuty.teraz nevidim ci je v teme novy post lebo tie obalky su kazda inaksia.boli zmazane temy atd atd.
    prehladne to je, len sa s tym treba naucit robit - kto je lenivy, ma smolu, to je pravda..

temy zmazane neboli. ak mas taky dojem, bud konkretny, poprosim Ta..
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Dik za konštruktívnu pripomienku! ;)

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) pinacolada
    Priznávam, že keď nás ľudia pochvália za našu snahu, poteší to. Ale ľudia, ktorí nás upozornia na akýkoľvek problém nám pomáhajú odhaliť nedostatky, ktoré sme si buď nevšimli alebo sme ich ešte nestihli urobiť... Vďaka takýmto pripomienkam môže byť naše fórum (a čokoľvek) ešte lepšie. Preto Ti, Pinacolada, ďakujem za Tvoj názor. Snažím sa z neho vydolovať užitočné informácie a myslím si toto:

- ak sa Ti nepáči design, môže to byť otázka zvyku. Skús si prípadne vybrať inú tému (úplne dole vľavo si môžeš vybrať z troch: "softblue"; "default" a "quitar" - možno sa Ti niektorý z nich zapáči...)

- s obálkami Ti určite dokážeme pomôcť - je to pomerne jednoduché:
    - ak z obálky trčí lístok, v téme je nový príspevok.
    - ak je obálka zatvorená, od Tvojej poslednej návštevy nepribudol žiaden nový príspevok.
    - ak je na obálke šípka, do tejto témy si prispel aj Ty (toto je užitočné napríklad v prípade témy, ktorú si dlho nenavštívil - aj o pol roka budeš na prvý pohľad vedieť, že tu si niečo napísal)
    -ak je na obálke zámok, téma je zamknutá
    - ak je obálka červená, je to "horúca téma", resp. téma, ktorú si diskutéri obľúbili. (je často navštevovaná)

Kombinácie sa teda tvoria veľmi jednoducho:
    "horúca téma" v ktorej je nový príspevok, ktorý si ešte nečítal... Zamknutá téma, o ktorú je veľký záujem, a Ty v nej máš aspoň jeden príspevok. No a toto je téma, ktorá je zamknutá, máš v nej svoje príspevky a je tam aj niečo nové, čo si ešte nečítal...

Tvoja posledná pripomienka je však pre mňa asi najcennejšia. My vieme, že sme žiadne témy nezmazali (a webmaster vie, ako sa kvôli tomu natrápil...). Takže otázka znie: kde sa stratili? Domnievam sa, že poznám odpoveď - v starom fóre bol kompletný obsah hneď na titulke fóra. Na novom fóre sú na titulke témy, v ktorých pribudli posledné príspevky. Kompletný obsah fóra sa skrýva pod linkom "Fórum Index". Nachádza sa v ľavom hornom menu.

Môžeš prípadne prezradiť, či som sa trafil... Ak áno, Tvoj príspevok je pre mňa cenný najmä v tom, že s tým obsahom fóra musíme niečo urobiť - obsah by mal byť viditeľnejší... Ak som to nepochopil správne, prosím, skús upresniť čo máš na mysli - a ja sa pokúsim, v rámci našich možností, urobiť čo sa dá...
    Last edited by laco; 20.01.2007 at 03:34.

Členom od
    Oct 2006
    Level
    53
    Sila Reputácie
    20

aj ja musim povedat, ze stale mi trva, kym sa v novom fore zorientujem, ale je jednoznacne lepsie. teda phpbb, na to je zvyknutych vela userov, lebo tento typ fora sa vyskytuje na mnohych strankach. ja som sa napriklad s tymto stretol po prvy krat. preto si myslim, ze su aj tie problemy s orientaciou a pod. ale casom si zvykne kazdy. je to urcite krok vpred.
    "Ak áno, Tvoj príspevok je pre mňa cenný najmä v tom, že s tým obsahom fóra musíme niečo urobiť - obsah by mal byť viditeľnejší... " no tu je trocha problem, podla mna s layout-om. jasne, ze sa to da najst, link na forum index, dokonca aj ja som ho nasiel len by bolo mozno fakt lepsie dat ho nejako viditelnejsie. tolko k tomu...
    vela chuti do dalsej prace prajem adminom. lebo toto je fakt dobra stranka, dobre forum, myslim, ze vela ludom to nieco da a aj mne to vela dalo, su tu inteligentne diskusie, ludia, ktori ochotne poradia a pod. len tak dalej!
    majte sa pekne
    HK Aquacity SKP Poprad

Členom od
    Jan 2007
    Level
    41
    Sila Reputácie
    0

Lightbulb

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco Zobraz Príspevok
    Môžeš prípadne prezradiť, či som sa trafil... Ak áno, Tvoj príspevok je pre mňa cenný najmä v tom, že s tým obsahom fóra musíme niečo urobiť - obsah by mal byť viditeľnejší... Ak som to nepochopil správne, prosím, skús upresniť čo máš na mysli - a ja sa pokúsim, v rámci našich možností, urobiť čo sa dá...
    Obsah fóra sa nachádza na navigačnom paneli - ako už sám názov hovorí, je to miesto, kde sa nachádzajú orientačné prvky hlavnej stránky tohto fóra. Preto ak nejaký užívateľ zaznamená problémy s navigáciou na našom fóre, mal by začať práve tam.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

chcem sa este spytat na jednu vec: na starom fore som si vedel nastaviť že mi prišla správa pokiaľ niekto prispel do temy do ktorej aj ja... nedá sa to aj tu niekde nastaviť alebo sa musim spoliehať na "obálky"?

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) kamzik Zobraz Príspevok
    aj ja musim povedat, ze stale mi trva, kym sa v novom fore zorientujem, ale je jednoznacne lepsie. teda phpbb, na to je zvyknutych vela userov, lebo tento typ fora sa vyskytuje na mnohych strankach. ja som sa napriklad s tymto stretol po prvy krat. preto si myslim, ze su aj tie problemy s orientaciou a pod. ale casom si zvykne kazdy. je to urcite krok vpred.
    "Ak áno, Tvoj príspevok je pre mňa cenný najmä v tom, že s tým obsahom fóra musíme niečo urobiť - obsah by mal byť viditeľnejší... " no tu je trocha problem, podla mna s layout-om. jasne, ze sa to da najst, link na forum index, dokonca aj ja som ho nasiel len by bolo mozno fakt lepsie dat ho nejako viditelnejsie. tolko k tomu...
    vela chuti do dalsej prace prajem adminom. lebo toto je fakt dobra stranka, dobre forum, myslim, ze vela ludom to nieco da a aj mne to vela dalo, su tu inteligentne diskusie, ludia, ktori ochotne poradia a pod. len tak dalej!
    majte sa pekne
    Diky kamzik, presne toto som mal na mysli - síce "všetko tu je", ale Vaše podnety si cením práve preto, lebo nám pomôžu urobiť fórum intuitívnejšie. (napríklad aby link na obsah fóra bol vidietľnejší, a nie skrytý medzi inými položkami menu...)

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky