Samozrejme, táto možnosť tu je! - inak by to bolo veľmi nedokonalé fórum...
(pozriem ešte do nastavení a tento post potom updatnem)
Update:
Notifikácia by mala fungovať, skontrolujte si svoje nastavenia podľa tohto návodu.
Last edited by laco; 22.01.2007 at 13:49.
iba taka mala pripomienka.v uzivatelskych OP som si zmenil skin fora ale na titulke http://forum.gitarista.sk/index.php ostal default skin.
Mne to funguje normálne - na aký skin zmením, taký mám aj na titulke. Ale možno je ftip v tom, že "Forum default skin" NIE JE "Default Style". Prednastaveny "forum default skin" je Softblue... (BTW, admini, takéto pomenovania sú možno trochu zmätočné, nedá sa s tým niečo spraviť?)![]()
ozaj kde sa tu dá vytvoriť nová téma???? som zmätený...![]()
Klikni si napríklad na link Obsah fóra, ktorý sa nachádza v Navigačnom paneli na hlavnej stránke fóra. Potom jednoducho nájdi príslušné fórum a pridaj do neho novú tému, ako to bolo aj na starom fóre.
guitar skin je pekny
inac qvitujem ze vzdy ked dojdem na forum tak som uz nahlaseny.na starom som sa musel stale prihlasovat.a pomaly sa zacinam aj orientovat a celkom slusne forum to sa musim uznat
No a ja sa chcem dozvediet ako sa da vytvorit priloha.A ako sa da otvorit alebo vôbec zistit ze ju niekto dal.
A este sa chcem opytat ze kde si môzem davat moje nahravky fotky atd lebo sa mi zdala ze tu o tom bola rec.
A do tretice sa chcem spytat cu budu webmastery pracovat na slovenskom preklade.
Guitar is my drug!
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)