+ Odpoveď do témy
Stránka 3 z 5 PrváPrvá 1 2 3 4 5 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 21 po 30 z 46

Téma: Vitaj na novom diskusnom fóre!

Členom od
    Nov 2006
    Level
    37
    Sila Reputácie
    18

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco Zobraz Príspevok
    Priznávam, že keď nás ľudia pochvália za našu snahu, poteší to. Ale ľudia, ktorí nás upozornia na akýkoľvek problém nám pomáhajú odhaliť nedostatky, ktoré sme si buď nevšimli alebo sme ich ešte nestihli urobiť... Vďaka takýmto pripomienkam môže byť naše fórum (a čokoľvek) ešte lepšie. Preto Ti, Pinacolada, ďakujem za Tvoj názor. Snažím sa z neho vydolovať užitočné informácie a myslím si toto:

- ak sa Ti nepáči design, môže to byť otázka zvyku. Skús si prípadne vybrať inú tému (úplne dole vľavo si môžeš vybrať z troch: "softblue"; "default" a "quitar" - možno sa Ti niektorý z nich zapáči...)

- s obálkami Ti určite dokážeme pomôcť - je to pomerne jednoduché:
    - ak z obálky trčí lístok, v téme je nový príspevok.
    - ak je obálka zatvorená, od Tvojej poslednej návštevy nepribudol žiaden nový príspevok.
    - ak je na obálke šípka, do tejto témy si prispel aj Ty (toto je užitočné napríklad v prípade témy, ktorú si dlho nenavštívil - aj o pol roka budeš na prvý pohľad vedieť, že tu si niečo napísal)
    -ak je na obálke zámok, téma je zamknutá
    - ak je obálka červená, je to "horúca téma", resp. téma, ktorú si diskutéri obľúbili. (je často navštevovaná)

Kombinácie sa teda tvoria veľmi jednoducho:
    "horúca téma" v ktorej je nový príspevok, ktorý si ešte nečítal... Zamknutá téma, o ktorú je veľký záujem, a Ty v nej máš aspoň jeden príspevok. No a toto je téma, ktorá je zamknutá, máš v nej svoje príspevky a je tam aj niečo nové, čo si ešte nečítal...

Tvoja posledná pripomienka je však pre mňa asi najcennejšia. My vieme, že sme žiadne témy nezmazali (a webmaster vie, ako sa kvôli tomu natrápil...). Takže otázka znie: kde sa stratili? Domnievam sa, že poznám odpoveď - v starom fóre bol kompletný obsah hneď na titulke fóra. Na novom fóre sú na titulke témy, v ktorých pribudli posledné príspevky. Kompletný obsah fóra sa skrýva pod linkom "Fórum Index". Nachádza sa v ľavom hornom menu.

Môžeš prípadne prezradiť, či som sa trafil... Ak áno, Tvoj príspevok je pre mňa cenný najmä v tom, že s tým obsahom fóra musíme niečo urobiť - obsah by mal byť viditeľnejší... Ak som to nepochopil správne, prosím, skús upresniť čo máš na mysli - a ja sa pokúsim, v rámci našich možností, urobiť čo sa dá...
    dik za vysvetlenie tych obalok.
    no a presne to ma zarazilo ked som prisiel na nove forum.ze na titulke bolo iba zopar tem.tak som nasiel ten navigacny panel.ale zda sa mi to nepohodlne (pre mna) takze chcilku potrva kym si na to zvyknem

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Matomeister Zobraz Príspevok
    chcem sa este spytat na jednu vec: na starom fore som si vedel nastaviť že mi prišla správa pokiaľ niekto prispel do temy do ktorej aj ja... nedá sa to aj tu niekde nastaviť alebo sa musim spoliehať na "obálky"?
    Samozrejme, táto možnosť tu je! - inak by to bolo veľmi nedokonalé fórum...
    (pozriem ešte do nastavení a tento post potom updatnem)

Update:
    Notifikácia by mala fungovať, skontrolujte si svoje nastavenia podľa tohto návodu.
    Last edited by laco; 22.01.2007 at 14:49.

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) pinacolada Zobraz Príspevok
    dik za vysvetlenie tych obalok.
    no a presne to ma zarazilo ked som prisiel na nove forum.ze na titulke bolo iba zopar tem.tak som nasiel ten navigacny panel.ale zda sa mi to nepohodlne (pre mna) takze chcilku potrva kym si na to zvyknem
    Práve preto nás zaujímajú Vaše názory, postrehy, pripomienky! Prosím, berte to tak, že fórum je v súčasnosti v testovacej prevádzke, postupne ho ladíme, upravujeme, prekladáme anglické texty do slovenčiny... Pokúsime sa zohľadniť aj Vaše podnety.

Členom od
    Nov 2006
    Level
    37
    Sila Reputácie
    18

iba taka mala pripomienka.v uzivatelskych OP som si zmenil skin fora ale na titulke http://forum.gitarista.sk/index.php ostal default skin.

Členom od
    Jan 2006
    Level
    44
    Sila Reputácie
    18

iba taka mala pripomienka.v uzivatelskych OP som si zmenil skin fora ale na titulke http://forum.gitarista.sk/index.php ostal default skin.
    Mne to funguje normálne - na aký skin zmením, taký mám aj na titulke. Ale možno je ftip v tom, že "Forum default skin" NIE JE "Default Style". Prednastaveny "forum default skin" je Softblue... (BTW, admini, takéto pomenovania sú možno trochu zmätočné, nedá sa s tým niečo spraviť?)

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

Re: Vitaj na novom diskusnom fóre!

ozaj kde sa tu dá vytvoriť nová téma???? som zmätený...

Členom od
    Jan 2007
    Level
    41
    Sila Reputácie
    0

Thumbs up Re: Vitaj na novom diskusnom fóre!

Klikni si napríklad na link Obsah fóra, ktorý sa nachádza v Navigačnom paneli na hlavnej stránke fóra. Potom jednoducho nájdi príslušné fórum a pridaj do neho novú tému, ako to bolo aj na starom fóre.

Členom od
    Nov 2006
    Level
    37
    Sila Reputácie
    18

guitar skin je pekny
    inac qvitujem ze vzdy ked dojdem na forum tak som uz nahlaseny.na starom som sa musel stale prihlasovat.a pomaly sa zacinam aj orientovat a celkom slusne forum to sa musim uznat

Členom od
    Jul 2006
    Level
    55
    Sila Reputácie
    22

No a ja sa chcem dozvediet ako sa da vytvorit priloha.A ako sa da otvorit alebo vôbec zistit ze ju niekto dal.
    A este sa chcem opytat ze kde si môzem davat moje nahravky fotky atd lebo sa mi zdala ze tu o tom bola rec.
    A do tretice sa chcem spytat cu budu webmastery pracovat na slovenskom preklade.

Guitar is my drug!

Členom od
    Jan 2006
    Level
    44
    Sila Reputácie
    18

guitar skin je pekny
    inac qvitujem ze vzdy ked dojdem na forum tak som uz nahlaseny.na starom som sa musel stale prihlasovat.a pomaly sa zacinam aj orientovat a celkom slusne forum to sa musim uznat
    Mne sa zase veľmi vyhovujú tie ďalšie 2 skiny, pretože majú fluidný layot. Fixná šírka viewportu sa dnes už veľmi nenosí - len to mnohí nevedia urobiť "inak"...

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky