Ja osobne si myslím, že Vlado povedal pravdu (síce nie diplomaticky, ale na rozdiel odo mňa - on nemusí...)
Minimálne z týchto dôvodov:
a.) pozývanie na chat môže fungovať pomocou quick chatu alebo kalendára. Dnes už väčšina včerajších príspevkov nie je aktuálna, pre nikoho nemá žiadnu hodnotu, žiadnemu ďalšiemu uživateľovi nepomôže - len máme databázu o pár bytov väčšiu...![]()
b.) skúsenosti jednoznačne hovoria, že takéto dohadovanie nefunguje.Stačí si prejsť staršie témy s podobnými témami.
c.) a nakoniec môj osobný, subjektívny názor: spontánne (náhodné) akcie sú najlepšie - to sú také chaty, ktoré vznikli "tu a teraz sa nám chcelo a preto sme sa zišli".
Len pre istotu: ani VladoKN, ani ja to nemyslíme v zlom.Len jednoducho sme si už niečo skúsili a vychádzame z týchto našich zážitkov...
![]()
laci myslim si ze by sa sem hodilo pre tieto niektore zbytocne prispevky a temy urcite miesto ,ktore by sa vymazalo na konci tyzdna,proste samomaz po tyzdni, alebo niakeho upratovaca tych zbytocnych odpovedi typu :"jj";"jasan";atd..
------------------------
Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)