Na svojej gitare mam 3,5,7...pražec na hmatniku oznaceny ciernou bodkou...Chcel by som tam mat nieco ine..Kde by som mohol zohnat nejake nalepky alebo obrazky z ktorych si ich vyrobim...Bude to mat nejaky vplyv na zvuk??
Na svojej gitare mam 3,5,7...pražec na hmatniku oznaceny ciernou bodkou...Chcel by som tam mat nieco ine..Kde by som mohol zohnat nejake nalepky alebo obrazky z ktorych si ich vyrobim...Bude to mat nejaky vplyv na zvuk??
najkrajsie su nalepky Mickey Mouse-a a kacera Donalda ....
anonymus
CHlapci ja som sa normalne scel opytat ci take nieco vobec zozeniem...a nie tieto tu vase "vtipy"...o tie ja nestojim...
Chlapi bravo!!
Fakt ste ma dobre pobavili....![]()
To halinko: Vsetci Ti len chceli naznacit, ze si tam mozes nalepit uplne cokolvek. Zvuku to nijako razantne neublizi.
Specialne nalepky na hmatnik gitary som este nikde nevidel ale to neznamena, ze sa nevyrabaju. Osobne by som si ich tam nelepil, lebo ich aj tak za chvilku zoderies ako po nej budes behat prstami. Nastrojari potom za celkom velky peniaz robia sluzbu, ze ti priamo do hmatnika vsadia nejaky ornament.
Trebars aj toho kacera Donalda.
![]()
oka ja viem, že to nie je úplne k téme ale priznávam sa, som lenivá mrochta a necelo sa mi hľadať niekde tú pravú makovú tému ALE: kúpila som si taký ten zásobník, zásobovatko, či ako sa tomu nadáva, na brnkátka a teoreticky by som si ho nalepila na gitaru ale ...... proste mám pochybnosti![]()
A TAK moja otázka znie: dá sa potom z gitary odlepiť tá NÁLEPKA (všimnite si láskavo súvislosť s touto témou) bez poškodenia laku ?
a rady typu skús odlakovač alebo lieh ani neskúšajte napísať![]()
You know where fuck you are !?!?!
You're in the jungle baby
Wake up it's time to dieeeee
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)