Niekolko songov od System Of a Down je pridaných, sú ešte niektoré konkrétne skladby, ktoré by si tu rád videl?Pôvodne Príspevok Pridal(a) rotki
Niekolko songov od System Of a Down je pridaných, sú ešte niektoré konkrétne skladby, ktoré by si tu rád videl?Pôvodne Príspevok Pridal(a) rotki
:arrow: Pretoze taketo taby si mozes najst hocikde na nete. :roll:Pôvodne Príspevok Pridal(a) Anonymous
:idea: Rozlozenie akordov by som rad videl a akom som uz niekde pisal cviky typi a triky na spev a udrziavanie si spevnej kondicky :arrow:
Pavuk, na aké rozlozenie akordov myslíš? Na hmatníku? Ak hľadáš rozloženie akordov a stupníc na hmatníku gitary, tak toto nájdeš vo vyhľadávači akordov a stupníc.Pôvodne Príspevok Pridal(a) Pavuk
Spevácke články zatiaľ nepripravujeme, ale máme spevácke fórum. Jedine, že by sa tu nachádzal nejaký spevák/speváčka a chcel by začať písať vlastnú rubriku.
vdaka zatial my to staci ale dufam ze pribudnu casom dalsie![]()
Prepacte,asi som to napisal zle,...hmmm..myslel som ked mate vhodny navod na stupnicu,teda stupnica c,d..atd..tak v akordoch ako to je?proste ako sa ma vyvijat podmaz akordov?napr.ze zacnem c..dalej a dalej,ale tak aby som to nemal rozhadzane a zase potom mohol vojst do c
Neviem ci toto staci aby ste ma pochopili..ale vsak ak bude treba este to niako skusim inak
Mam jednu otazocku:Ako sa pripaja obrazok?vidim tam tlacitko img ale nie som si isty ci to mam pisat cestu,teda c:\atd alebo je to niako inak
ked ste pisali o tych taboch....neviete mi poradit niake stranky kde sa daju stahovat taby pre guitar-pro? poznam len dve : ultimate-guitar a este niaky archiv pre guitar-pro ale nie vzdy najdem vsetko co potrebujem...
Pavuk, táto problematika je komplikovanejšia. Lepšie by bolo, ak by si začal novú tému v sekcii Hudobná teória. Ak položíš konkrétnu otázku, tam nájdeš odpoveď.Pôvodne Príspevok Pridal(a) Pavuk
Tematiku kadencií a akordov sa budeme neskôr snažiť zohľadniť v článkoch.
:!: Ak je na fóre niekto, kto by rád písal články o akejkoľvek hudobnej tematike, budem rád ak mi pošle súkromnú správu. Nielen gitaristi, ale hudobníci z celého Slovenska potrebujú Vašu pomoc v podobe článkov.
Pavuk, obrázok sa pridáva tlačítkom Img - to si vydumal správne. Takže, za príkazom img musí nasledovať absolútna cesta obrázku na internete, nie v Tvojom počítači. Obrázok teda už musí predtým niekde na internete existovať. Za príkaz napíšeš kompletnú cestu, pozor na preklepy a malé/veľké písmená. Tento príkaz uzavrieš znova kliknutím na tlačítko img. Takže pre tento obrázokPôvodne Príspevok Pridal(a) Pavuk
vyzerá príkaz asi takto:
Pokiaľ chceš svoje obrázky umiestniť na internete, skvelá služba je Flickr.com.Kód:[img]http://portal.gitarista.sk/images/stories/misc/bw-guitar-hand.jpg[/img]
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)