Fil, na to som ťa upozorňoval asi pred rokom, súhlasil si, že to opravíš, no a teraz to Radkio vytiahol....
Je tam zlý odkaz.
Fil, na to som ťa upozorňoval asi pred rokom, súhlasil si, že to opravíš, no a teraz to Radkio vytiahol....
Je tam zlý odkaz.
Chlapci mier. Nič v zlom.. nechcem sa vyťahovať ani vás nejako znevažovať, vyvyšovať sa.. ja by som len bol rád, keby to konečne fungovalo, lebo ma to neskutočne rozčuluje![]()
Bunnyyyyy!
Pôsobím podráždene?Tak to aby som niečo na sebe zmenil, aj keď vôbec neviem čo.. Pretože včera som zažil najkrajší deň v živote a o podráždenosti by sa nedalo ani len uvažovať
EDIT: niekde si písal, že ak budeš zle používať smajlíkov, tak ťa máme upozorniť. používaš relatívne dobre, ale musíš sa naučiť aj chápať zmysel vety, kde je smajlík, napr...
vidíš smajlíka? potom to neber tak vážne
![]()
Last edited by Radkio; 25.03.2010 at 10:44. Dôvod: EDIT, ABY MAREKA NEPORAZILO
Bunnyyyyy!
Uz by to malo fungovat vsade, totiz doteraz to slo iba v Chestnut template.
Hm.....chýba tu v prvom rade život.....čo už na Slovensku vykapali všetci muzikanti - gitaristi, že je tu tak mŕtvo ?![]()
Last edited by muziker; 29.09.2012 at 22:49.
nie len zomrelo toto fórum, ale aj to má svoje dôvody![]()
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Last edited by muziker; 29.09.2012 at 23:29.
No po dlhom čase som sem nakukol a dáko mladých už nebaví hrať na gitare. Tí hostia to budú skorej spam boti ako reálni ľudia si myslím.
Last edited by reeller_sk; 30.09.2012 at 09:17.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
boha co nekrobumpujete? som sa zlakol jak som precital ten prvy post a potom kuknem 2006. nechajte mrtve thready umriet v pokoji! nerobte nekromanciu. a na slovensku zachvilu vykape kazdy. ostanu len...ved vy viete kto. netreba ich menovat
a ty muziker nemudruj lebo ty si tiez "umrel" na fajne dlhy cas :-D
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)