Zatial tu nebola ziadna tema, kde by ''nezadani'' mohli davat svoje inzeraty typu: 'Gitarista hlada miesto v kapele', 'Kapela hlada bassaka' a podobne. Myslim, ze sa to tu nepretrhne, ale ked niekto potrebuje, nech sa paci.
Zatial tu nebola ziadna tema, kde by ''nezadani'' mohli davat svoje inzeraty typu: 'Gitarista hlada miesto v kapele', 'Kapela hlada bassaka' a podobne. Myslim, ze sa to tu nepretrhne, ale ked niekto potrebuje, nech sa paci.
tak hodim sem.sice na 99percent sa nikto neozve no aj tak
Kompletna kapela aj so skusobnou hlada bubenika.vekovo od 14 - 18 by mohol byt.mesto presov.podmienka vlastne bicie.hrame punk,punkrock,rock n roll.
a co ty, Zuzka? ;o)
anonymus
Ja poznam jendeho volneho bubenika 18 rocneho zo Stropkova.Dam kontakt kto by chcel.
Guitar is my drug!
a ja hladam bluesmanov... herne akotak zdatnych (chapat tak, ze by tu muziku mali citit) mali by byt spolahlivi a s chutou hrat... takych co si vycapia inzerat a kecaju o tom ako by radi hrali a ked sa dostanu k moznosti, tak cuvaju (resp. sa im nechce), takych som postretal az-az... a mali by mat aj ake-take ludske kvality... chcem az tak vela?????? ;o)
anonymus
Kedy zaciname![]()
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Cawte! Hladam si kapelku z okolia Zv alebo z BB.Skusenosti z kapelou a vystupovanim mam. Hram 5rokov na gitare a 2roky studujem spev.Styl : vsetky odrody rocku,metal (najlepsie by bol nu-metal) alebo reprodukovana konzumna hudba.
moje cislo: 0907 609 028
mail: markjohchef@azet.sk
Dvaja gitaristi a basak hladaju bubenika. Alebo ak bubenik hlada gitary a basykontakt cez SS, ICQ.
hladam gitaristu ktory by chceli hrat funky,jazz. bolo by dobre keby aj spieval troska aspon do vokalu....najlepsie z okolia levic.
kontakt: 0949 270 848
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)