Gitarista hlada koncertujucu kapelku v BA. Styl ROCK POP BLUES SWING. Doprovod alebo solo, elektroakustika alebo elektrika.
Kapela Inštinkt
Ja som začínajúci gitarista 10km od Šurian a hladám nejakú amatérsku kapelu na nabranie skúseností všetkého čo k tomu patrí. Hrám 4 mesiace. Učil som sa sám (začal som od akordov k songom), noty neviem čítať, ale myslím si že mi to ide a hlavne ma to dosť chytilo. Oblúbené kapely sú Avenged Sevenfold, Horkýže Slíže, Bijouterrier, vypočujem si aj AC/DC, Nirvanu a som schopný hrať hocičo od rocku až po metal ale nech to neni moc mäkké a ani velmi tvrdé (napr. Suicide Silence ).
Playlist:
Kabát - Corrida, Joy
Megadeth - Symphony of Destruction (bez sóla)
Nirvana - Come as You Are, Rape Me, Smells Like Teen Spirit, Lithium, In Bloom, About a Girl
Horkýže Slíže - Malá Žužu, Líza a Wendy, Vlak, Zvonár, Cigarety, Emanual Bacigala, Mám v Piči na Lehátku, Ukáž Tú Tvoju Zoo
The White Spripes - Seven Nation Army
Blink 182 - I Miss You
AC/DC - Highway to Hell (+sólo) , Back in Black
Avenged Sevenfold - Seize The Day (+sólo) ale ešte to neviem na 100%
Ahojte,
Hladame basaka. Skusobna v Senci. Stylovo je to tazko opisat, ale najblizsie to ma asi ku Guano Apes. Covery nerobime, mame nejake vlastne veci rozobrate no bez basaka sa nepohneme, potrebujeme niekoho kreativneho a kto zvlada rozne zmeny rytmov![]()
Ludsky hlas je najkrajsi nastroj zo vsetkych.
Gitarista z Košíc, hladám kapelu alebo ludí, s ktorými by som kapelu založilMám 17 približne v mojom veku, hudbu by som chcel hrať niečo na štyl, Guns N Roses, Extreme, Mr. Big, tvrdosť a neha v jednom. Ozvi sa nech už hraješ na hocičo
![]()
A odkial si ??
Hrám na klavíri, gitare všetko okrem metalu a podobných veciachozvite sa okolie ZV.
Hľadáme, basáka, prípadne človeka z iným inštrumentom , ktorí by si chcel zahrať, zatiaľ len tak pre radosť. Nemáme žiadny vyhranený štýl, zahráme si čo sa nám bude páčiť. Momentálne hráme hlavne country a veci počúvatelné v krčmách. Aparatúra a skúšobňa je k dispozícíí. Hlavné pôsobisko : Bernolákovo , Pezinok a okolie.
ahoj sme rozbehnuta kapela ktora ma smolu zo spevakmi ak maš zaujem ozvisa napišmi. Hrame rock- heavy.... može okres senica može bit aj zo skalice a z okolia kebi zvladal cestovanie.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)