Nenašiel by sa tu nejaký rockabilly gitarista na kolaboráciu? Stačí mať vybavenie na nahrávanie gitary do kompu a prístup k internetu.
Úplne najlepšie, keby bol z Blavy, ale nie je podmienkou.
Nenašiel by sa tu nejaký rockabilly gitarista na kolaboráciu? Stačí mať vybavenie na nahrávanie gitary do kompu a prístup k internetu.
Úplne najlepšie, keby bol z Blavy, ale nie je podmienkou.
Last edited by 0liver; 06.04.2012 at 09:43.
eh? čo potrebuješ stočiť?![]()
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Volakeho Briana Setzera poriadneho, feeling podmienkou.
máš vec hotovú a chceš tam natočiť gitary alebo ... šak rozveď čo potrebuješ, možno sa aj my pankáči chytíme![]()
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Hej, mám hotovú takú solídnu bluesovú dvanástku, basa + bicie, aj pripravený efekt na gitaru v štýle Stray Cats a chcelo by to nejaké melódie do toho. Retro feeling, také 50te roky.
Last edited by 0liver; 06.04.2012 at 10:43.
má tam byť aj spev? či len stále sa gitara motať a vyhrávať? .. šak daj to do placu verejne, sprav konkurz, kto najlepšie nahrá to si nechaj![]()
... no ja moc na takéto RnRollové hranie moc nie som, môžem sa pohrať ale tak najskôr cez budúci týždeň, teraz mám dosť svojej roboty.. takže nič silno nesľubujem..
chlapi, nikto nič, samý metalista tu?![]()
Gitarista/spevak hlada kapelu iba BA.
Skúšal som to na hulváta všade, ale ľudia sú fajnoví. Skúsim inak.
Ak si hudobník a máš doma hudobný nástroj a veci na nahrávanie, rovnako máš chuť pridať sa do hudobného projektu, tak sa mi ozvi formou súkromnej správy. Štýl hudby akýkoľvek. Hrám na basu, klikám bicie.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)