Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Nehnevaj sa ale si trapný! Poznám takých hrdinov jako si ty, čo im daju trsátko do ruky a elektrinu a trieskaju do gitary až kým ju nezoderu a v patdesiatke ohluchnu...
Toto som sem dal raz večer, pretože ten rytmus dost pomože začiatočníkom, a už sa stále neobuvajte do spevu ten tam vobec nie je doležitý vobec som si na tom nedal záležat
A Vladko mohol by si prestat prosím ťa aj ty prestat už si si dost zavtipkoval,dobre bol som na tej tvojej megastránky Vašej superkapely z Komárna, ale ani jednu MP3ku som tam nenašiel.... To asi pre istotu že? Načo ste taká dobrá kapela, ked sa neviete prezentovat?
HOWK
Last edited by Rudynho; 13.04.2007 at 13:57.
ale vazne trekker ty si nic nenahral tak nemas co kritizovat.. on aspon pomohol ale kde si bol ty?
Myslis, ze som vtipkoval?
-zacinam mat pocit, ze nerozumiem reci tvojho kmena...
-superkapelu nemam. Stranka propaguje iba moju osobu... zrejme si si to
nevsimol v navale jedu.
-hravam klubove koncerty a nevrazam prachy do studia... preto nemam
nahravku
-keby som bol iba motovidlo, ktore sa nevie prezentovat, asi by som si
nezahral s tymi, ktorymi som si zahral (podlozene aj fotkami)
-samozrejme raz si tam nacapim aj zvukove ukazky... ked ja to uznam za
vhodne a kym nebudem mat pocit, ze je perfektna a stoji za to ju zverejnit v
takom obrovskom priestore ako je internet.
-Ja sa totiz prezentovat akotak viem, ked je cim... nekvalitnu nahravku z
klubu na web neposlem
-Jo... a je sakramentsky dolezite mat v sebe trosku sebakritiky a sudnosti. a
sebaucty. Natolko sa mam rad, ze by som nesiel strapnovat sam seba
Otazocka na teba:
ked uz narazas na moju neschopnost prezentacie... myslis si o sebe, ze ty sa vies prezentovat? mas ten dojem, ze to, co si odprezentoval je dobre? Stojis si za svojim vykonom? Myslim, ze som sa prezentoval viac nez dost.... aj mojou pritomnostou na tomto fore... snazil som sa odovdat zo seba co najviac vedomosti, ktore som ziskaval roky a vy ich mozete ziskat behom par minut, ze si to tu precitate... a svedcia o tom aj odozvy na moje prispevky
este mala otazocka: trekkerovi predpovdas ohluchnutie v patdesiatke... a ze vraj rube do gitary... mozes charakterizovat aj svoj styl hrania a v com predci ten Trekkerov...
-NEMA ZMYSEL PRE HUMOR TEN, KTORY HO NEVIE PRIJAT AJ NA SVOJU ADRESU.
anonymus
viem, ze je to odveci a nechce sa mi hladat inu temu takze sorry ale nemate niekto taby pre Zalubil sa chlapec akusticku verziu ??
vlado. nie zeby som mal nejake vyhradi k tvojmu prezentovaniu alebo podobnym veciam..samozrejme ze sme vsetci pocteni ze si najdes cas aj na nas a davas nam dobre rady v tomto fore.. ale ale mal by si skor radit a povzbudzovat neskusenejsich hracov k lepsim vykonom.. ty co momentalne predvadzas ze furt musis niekoho urazat to len vacsinou ludi odradi... alebo trekker ty tiez namiesto toho aby si napisal ze nie kazdy ma talent na spev alebo podobne musis radsej zadret takuto hovadinu??
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)