+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 4 PrváPrvá 1 2 3 4 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 33

Téma: les paul

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Re: les paul

to kamzik: jasne ze stopercentnu zaruku nemam ale bude to zase nieco nove, mozme skusat dalsie veci, co ma urcite nakopne, tak aby mi zneli aspon priblizne ako original lebo na akustike hrat elektricke solo...no nie je to uplne to prave orechove. zase nie som na tom tak ze by som prestal uplne hrat ale chyba mi nejaka motivacia alebo nieco co ma potlaci dopredu . A gitaru sa nechystam kupovat hned zajtra takze mi to az tak neponahla aj ked by som ju chcel co najskor...ale zase pol roka snorit po forach aby som co to o tych elektrikach vychytal sa mi tiez moc nechce. linky som dal kvoli tomu aby ste mali cca potuchy o nejakej mojej predstave ze co asi chcem a za kolko to chcem....nie ako niekto ze zalozi temu chcem gitaru a to je tak vsetko

takze kludne mozte pisat dalej aj nejake veci na ktore by som si mal dat pozor...napr snimace, lepeny alebo srobovany krk a neviem co vsetko.
    beriem kazdu dobru radu, snad sa na mna volaco nalepi

a co hovorite na harley benton??? http://www.hudobne-nastroje.sk/katal...n_l_400_bk.htm
    Last edited by kubb0; 14.07.2007 at 12:54.

Členom od
    Jul 2006
    Level
    55
    Sila Reputácie
    23

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) kubb0 Zobraz Príspevok
    to kamzik: jasne ze stopercentnu zaruku nemam ale bude to zase nieco nove, mozme skusat dalsie veci, co ma urcite nakopne, tak aby mi zneli aspon priblizne ako original lebo na akustike hrat elektricke solo...no nie je to uplne to prave orechove. zase nie som na tom tak ze by som prestal uplne hrat ale chyba mi nejaka motivacia alebo nieco co ma potlaci dopredu . A gitaru sa nechystam kupovat hned zajtra takze mi to az tak neponahla aj ked by som ju chcel co najskor...ale zase pol roka snorit po forach aby som co to o tych elektrikach vychytal sa mi tiez moc nechce. linky som dal kvoli tomu aby ste mali cca potuchy o nejakej mojej predstave ze co asi chcem a za kolko to chcem....nie ako niekto ze zalozi temu chcem gitaru a to je tak vsetko

takze kludne mozte pisat dalej aj nejake veci na ktore by som si mal dat pozor...napr snimace, lepeny alebo srobovany krk a neviem co vsetko.
    beriem kazdu dobru radu, snad sa na mna volaco nalepi

a co hovorite na harley benton??? http://www.hudobne-nastroje.sk/katal...n_l_400_bk.htm
    Pomysli a zabudni dobre ti radim .Harley Benton nieje ta najlepsia cesta.Patri to asi do skupiny SX,Stagg,Vision a pod.Ked uz chces les paula okolo 6000 tak by som siahol po niecom z druhej ruky, ale predpokladam ze chces novy vsak?Takze ak chces nejaky novy LP tak urcite nejaky Fokus:tento napr. http://www.muziker.sk/Default.aspx?F...ms=kod_id;8232
    Last edited by Jacob; 14.07.2007 at 16:16.

Guitar is my drug!

Členom od
    May 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    36

... to neviem uz kto: viac penazi uz do toho nechcem velmi tlacit nakolko nejake velke hranie napr. v kapele alebo nieco podobne u mna asi nehrozi...
    ak ti ide iba o pobrnkavanie si doma na el.gitare, tak na nastroj naozaj netreba klast vysoke naroky... a toboz nie zvukove... v podstate je to jedno, hlavne je, aby ti to veslo drzalo ladenie...
    anonymus

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

to VladoKN: ciastocne si to vystihol..ide viacmenej len o takto domace brnkanie ale zase nechcem zase uplny odpad...zase chcem aby to malo aj nejaky zvuk ale zase nepotrebujem koncertnu gitaru...takte hladam nejaky ten priemer...ako to tu citam tak zatial je tusim najviac hlasov pre fokus...a ten epiphone nie je dobry?? predsa mi ta znacka hovori o cosi viac ako to ostatne.nechcem byt naivny ale na muziker.sk mala lepsie hodnotenie ako tie ostatne gitary

Členom od
    May 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    36

to VladoKN: ciastocne si to vystihol..ide viacmenej len o takto domace brnkanie ale zase nechcem zase uplny odpad...zase chcem aby to malo aj nejaky zvuk ale zase nepotrebujem koncertnu gitaru...takte hladam nejaky ten priemer...ako to tu citam tak zatial je tusim najviac hlasov pre fokus...a ten epiphone nie je dobry?? predsa mi ta znacka hovori o cosi viac ako to ostatne.nechcem byt naivny ale na muziker.sk mala lepsie hodnotenie ako tie ostatne gitary
    oficialny distributor fokusiek je moj dobry znamy... odporucam... ale nie pre tento fakt ... Epiphone mam aj ja, ale za 16 litrikov... taka gitara od Epi nie je az taka zla, ale aj ta ma svoje muchy
    anonymus

Členom od
    Jul 2007
    Level
    53
    Sila Reputácie
    18

to kamzik: silomocou sa netlacim ale na akustike uz nejakych par rokov hram a pomaly ma zacina prechadzat nadsenie takze to chce nejaku zmenu aby ma to zase poriadne chytilo

to giu: ktoru z tych fokusov si myslel???

to neviem uz kto: viac penazi uz do toho nechcem velmi tlacit nakolko nejake velke hranie napr. v kapele alebo nieco podobne u mna asi nehrozi

ja chapem ze za malo penazi vela muziky asi nebude ale snazim sa najst nejaky kompromis...a co sa tyka skusania gitar...bol som sa len tak pozriet v troch obchodoch v bratislave (dva na medenej ci ako to je a v auparku) a videl som tam dokopy asi tri les pauly....takze to je dalsia vec ktora ma trochu stve...kupovat macku vo vreci cez net sa bojim ale ak to takto vyzera vo vsetkych obchodoch tak asi moc na vyber mat nebudem.....a zase nemusite pozerat len tie linky co som dal....kludne poslite aj nieco vlastne
    myslel som tuto http://www.muziker.sk/default.aspx?F...ms=kod_id;8232
    ze ju nemaju.....

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

to VladoKN: no tak to je parada...ak by som sa pre nu rozhodol a mal by som nahodou problem ju zohnat v obchode dalo by sa to nejak poriesit??? ( zatial len v cisto teoretickej rovine)..

.. cital som nejake komentare k tej epi a ludia boli dost spokojny takze mam trosku zmatok v tom lebo viacero ludi hovorilo za tu fokusu tak teraz uz fakt neviem
    Last edited by kubb0; 15.07.2007 at 01:22.

Členom od
    May 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    36

to VladoKN: no tak to je parada...ak by som sa pre nu rozhodol a mal by som nahodou problem ju zohnat v obchode dalo by sa to nejak poriesit??? ( zatial len v cisto teoretickej rovine)..

.. cital som nejake komentare k tej epi a ludia boli dost spokojny takze mam trosku zmatok v tom lebo viacero ludi hovorilo za tu fokusu tak teraz uz fakt neviem
    Kontakt som uz v diskusiach zverejnoval... inak je na stranke... (poslem ti sukromnu spravu)... alebo este lepsie... klikni si na www.fokuskytary.cz a v kontaktoch najdes t.c. a e-mail na nasho distributora a je na tebe, ci mu zavolas, alebo posles mail... je to mily pan a urcite sa s nim dohodnes
    Last edited by VladoKN; 15.07.2007 at 02:16.
    anonymus

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

to VladoKN: ok diky moc

a este pre ostatnych: kludne davajte este nejake nazory, rady a podobne

Členom od
    Sep 2007
    Level
    30
    Sila Reputácie
    0

poradte mi ci je tato gitara dobráhttp://www.hudobne-nastroje.sk/katal...n_l_500_bk.htm

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky