+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 5 z 5

Téma: how?

Členom od
    Jul 2007
    Level
    34
    Sila Reputácie
    17

how?

Ako funguje diskusia? ktore prispevky v temach su najsviezejsie a ktore stare? vobec tomu nerozumiem... na stranke c.1 by mala byt polozena zakladna otazka,a na nu sa odpoveda...poctom odpovedi narasta pocet stran a najsviezejsie je i posledna na poslednej strane...ale ak tuknem na "1" ocitnem sa niekde v strede.. ???

Členom od
    Sep 2006
    Level
    81
    Sila Reputácie
    24

Re: how?

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) mrkva Zobraz Príspevok
    Ako funguje diskusia? ktore prispevky v temach su najsviezejsie a ktore stare? vobec tomu nerozumiem... na stranke c.1 by mala byt polozena zakladna otazka,a na nu sa odpoveda...poctom odpovedi narasta pocet stran a najsviezejsie je i posledna na poslednej strane...ale ak tuknem na "1" ocitnem sa niekde v strede.. ???
    ??? V podstate si si sam odpovedal, to s tou jednotkou mne funguje, ako ma. Nieco blizsie ???

Členom od
    Jul 2007
    Level
    34
    Sila Reputácie
    17

... skusil som zapnut forum v Explorery a slo to ako ma... po prihlaseni rovnaky zmatok a chaos... prestavil som ci cosi s thread v nastaveniach,uz je vsetko v poriadku... no i tak,po prihlaseni maju asi vsetci tento "problem"...nespominam si ,ze by som cokolvek menil... tot vsio,ja som spokojny

Členom od
    Apr 2007
    Level
    31
    Sila Reputácie
    0

ked nie si prihlaseny, vidis na 1otke zakladnu otazku, ked si prihlaseny, vidis na jednotke posledny prispevok, aby si mohlol nadviazat...ale tomu nechapem ani ja preco nevidno zakladnu otazku na kazdej stranke...
    ..::Ibanez GSA 60::..

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) mrkva Zobraz Príspevok
    Každý užívateľ si môže vo svojom Ovládacom paneli zvoliť spôsob, akým sa budú príspevky zobrazovať. (Ovládací panel >> Uprav možnosti >> okno Thread Display Options >> Thread Display Mode) Na výber ponúkame 4 spôsobi zobrazenia:
    • Linear - Older Firs (lineárne zobrazenie príspevkov od najstaršieho po najnovší)
    • Linear - Oldest Firs (lineárne zobrazenie príspevkov od najmladšieho po najstarší)
    • Threaded (zobrazí vlákna diskusie - to znamená, že zobrazí štruktúru kto komu odpovedal)
    • Hybridné (zobrazí vlákna diskusie a príspevky vo vybranom vlákne)
    Ale priznávam, že tej poslednej vete nerozumiem. Na akú 1 ťukneš?

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky